Yhteistyössä:


Tuplaviikonloppuna kova haaste

Leijona Futsalin kausi jatkuu viikonloppuna kahden ottelun merkeissä. Ensin lauantaina Monarille saapuu vieraaksi viime kauden hopeajoukkue Tervarit, ja sunnuntaina on edessä vierasmatka Jyväskylään, jossa Ilveksen päähaastajaksi hyvillä otteillaan ilmoittautunut KaDy isännöi Leijonia.

Leijonilla on lauantain pelissä hiukan kokoonpanohaasteita. Stefan Krstic ja Nenad Rancic ovat pelikiellossa, ja lisäksi loukkaantuneena ovat ainakin Jukka-Pekka Jyrämö sekä Henri Ojala.  Pelipäivänä tarkistetaan parin muunkin pelurin kunto, mutta reservissä riittää nälkäisiä näytönantajia. Joka tapauksessa lauantaina lähdetään hyvin pitkälti kotimaisin voimin Terveraiden kimppuun!

Tervarit on aloittanut kauden odotetun vahvasti. Se kaatoi Mad Maxin vieraissa ja Sievi Futsalin kotonaan. Ainoa tappio on tullut vieraspelissä KaDya vastaan. Kasassa siis kolmesta pelistä jo kuusi sarjapistettä.

Sunnuntain vastus KaDy johtaa liigaa ennen viikonloppua. Se on voittanut kaikki neljä peliään musertavalla maalierolla 23-11. Vastus ei juuri nyt voisi siis olla kovempi, kun Leijona Futsal matkustaa isänpäivän peliin Jyväskylään mittaamaan syyskuntoaan.

Lauantai: Leijona Futsal – Tervarit klo 15:00 Toijala
Sunnuntai: KaDy – Leijona Futsal klo 17:00 Jyväskylä