Hiki virtaa taas Monarilla

Kesä alkaa olla futsalin osalta taputeltu ja Leijona Futsalin ensimmäiseen treenipeliin on enää alle kaksi viikkoa. Monarin kätköissä hikoilee viime kaudesta vain vähän muuttunut joukkue.

Kesän omatoimijaksolta joukkueharjoituksiin on palannut siis tuttuja nimiä. Viime kauden joukkueeseen nähden muutoksia on melko vähän, kertoo Leijona Futsalin johtaja Tero Kivistö.

- Saimme pidettyä oman vahvan runkomme erinomaisesti kasassa. Saamme lisäksi pari pitkäaikaispotilasta mukaan tälle kaudelle, ja Kohosen Tomi palaa vuokrapestiltään Hyvinkäältä takaisin remmiin. Mad Maxeista saamme haastajan maalivahtiosastolle, kun Mikko Ananin liittyy joukkueeseen. Kesäringissä on omista junioreistamme mukana Leevi Lundell, Joona Kari ja Aleksi Pirttijoki. Lisäksi neuvottelemme vielä muutaman kovan pelurin kanssa, ja uskon että joukkue täydentyy vielä ennen kauden alkua. Ja nykytrendin mukaisesti kokoonpano elää tietysti myös kauden aikana, sillä joukkue on lopullisessa muodossaan vasta siirtorajan jälkeen helmikuussa, Kivistö avaa LeiF:n sopimustilannetta.Leijona Futsal-FC Rauma Monarilla 20.8. klo 14:00!