Kerran vielä ja sitten playoffit

Lauantaina pelataan Futsal-Liigan runkosarjan päätöskierros. Leijona Futsal matkustaa FC Kemin vieraaksi otteluun, jossa ei sarjataulukon kannalta ole enää minkäänlaista panosta.

Runkosarja paketoidaan launtaina täydellä kuuden ottelun kierroksella. Kaikki pelit alkavat klo 15 taktikoinnin minimoimiseksi. Panosta riittää vaihtelevin määrin, Espoossa GFT ja SoVo taistelevat nelossijasta ja häntäpäässä Ruutupaidoilla on vielä sauma väistää suora putoaminen. Samoin karsijan paikka on vielä epäselvä.

Kemissä ei joka tapauksessa panosta ole. Leijona Futsal on varmistanut sarjan kolmannen sijansa, ja kotijoukkue FC Kemi puolestaan seitsemännen. Turistiksi Kemiin asti ei kuitenkaan lähdetä, vaan joukkue lähtee matkaan tietysti voitto mielessä. Pudotuspelien kenraaliharjoituksista olisi mukava napata täydet kolme pistettä. Joukkueen kokoonpanosta sivussa on varmuudella pelikieltoinen Jussi Nyström, muuten päävalmentaja Jovan Stankovic pääsee valitsemaan täydestä miehistöstä. Pieniä kolhuja tietysti saatetaan tässä vaiheessa kautta myös parannella levolla.

Sunnuntaina Tampereella järjestetään puolivälierien valintatilaisuus, jossa Leijona Futsal pääsee siis valitsemaan oman vastustajansa kolmantena KaDyn ja Sievin jälkeen. Pudotuspelit vihelletään käyntiin ensi viikon lauantaina, jolloin Leijona Futsal pelaa ensimmäisen kotipelinsä klo 14:00 Monarilla.