Etsimme uusia tekijöitä

Kirjoitatko mielelläsi urheilusta? Liikutko some-maailmassa kuin kotonasi? Haluaisitko olla osana jatkuvasti kehittyvää ottelutapahtumaa; vaikkapa kuuluttajan, toimitsijan, tai järjestysmiehen roolissa? Tule mukaan seuratoimintaan!

Toimintamme ottaa jatkuvasti uusia askelia eteenpäin myös taustaorganisaation osalta. Kentällä olemme nousseet jo mitalikantaan, ja dominointi olkoon jatkossa tavoite kaikessa muussakin tekemisessä! Seuramme ydin on aina ollut vahvassa sekä hyvähenkisessä taustaporukassa, ja niin se tulee aina olemaan. Etsimmekin nyt uusia henkilöitä monenlaisiin eri tehtäviin.

Kovaa vauhtia kasvava futsal on jalkapallon, jääkiekon ja salibandyn jälkeen harrastajamäärillä mitattuna jo Suomen neljänneksi suurin laji. Ja Akaassa ollaan nyt kahden mitalin putkessa, joten Leijona Futsalia voikin tituleerata menestykseltään palloilulajien ykköseksi Etelä-Pirkanmaalla tällä hetkellä!

Jos sydän sykkii futsalille ja seuratyölle, ota ihmeessä yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva rooli Leijona-perheessä!

Tervetuloa mukaan kirjoittamaan tarinaa!