Tomi Kohonen ja Miikka Hurme Leijona-paitaan

PS Villassa Hyvinkäällä futsal-oppinsa keränneet Tomi Kohonen, 23, ja Miikka Hurme, 26, siirtyvät tulevaksi talveksi Akaaseen ja pukevat Leijona-paidan päälleen lokakuussa alkavalla kaudella.

Viime kaudella Kohonen, tykitti liigassa tehot 9+8=17 ja Hurme 9+4=13. Sitä edellisellä PS Villan nousukaudella ykkösdivarissa puolestaan vastaavat tehot olivat 31+15=46 ja 15+18=33. Tehopisteet kertovat kovasta hyökkäyspotentiaalista, mutta eivät suinkaan olleet ainoa syy värvätä kaksikko Toijalaan.

- "Molemmat pelurit edustavat asenteeltaan ja sitoutumiseltaan juuri sitä suuntausta, mihin haluamme olla lajia ja omaa seuraamme viemässä. Motivaatiota ja kunnianhimoa löytyy lajia kohtaan. Molemmat ovat nuoria, taitavia ja ketteriä pelaajia, jotka tuovat mukavasti kilpailua peliajasta joukkueeseen", Leijona-johtaja Tero Kivistö kommentoi siirtoja tuoreeltaan.

- "Joukkue alkaa olemaan nyt aika hyvin kasassa kauden alkua varten. Mutta aina sitä saattaa jotain ässiä löytyä hihasta, joukkueenrakennus jatkuu aina siirtorajaan asti", Kivistö virnistää.


Leijona Futsalin sopimustilanne 08.07.:
Juho Laine (mv)
Jukka Saari (mv)
Nenad Veljkovic
Jirka Järvi
Jukka-Pekka Jyrämö
Henri Ojala
Ukko Rimmi
Yasar Elbeller
Janne Eerikäinen
Jesse Järvi
Ville Ojala
Erkka Helminen
Vesa Pajula
Drazen Arvaji
Tomi Kohonen
Miikka Hurme