Veljkovic rääkkää joukkuetta salilla ja urheilukentällä

Leijona Futsalin pre-season etenee aikataulussaan. Ennen ensi viikolla alkavia harjoituspelejä vedetään vielä kova pariviikkoinen fyysinen treeni, joissa viime viikolla Akaaseen saapunut Nenad Veljkovic apunaan Pauli Jokinen vuodattavat porukasta hikipisaroita.

- "On mahtavaa olla taas takaisin Suomessa pitkän kesän jälkeen. Porukka on saatu vihdoin kunnolla kasaan vaikka tietysti koko kesä on painettu hommia asian eteen. Pääsemme nyt paiskimaan tosissaan hommia yhdessä ja se on hienoa. Tällä kertaa itsellänikin on perhe mukana mikä tekee täällä olemisesta entistä helpompaa, ja nautin elämästä ja futsalista tällä hetkellä enemmän kuin koskaan!", Veljkovic intoutuu hehkuttamaan lähestyvää herkullista futsal-kautta.

- "Olemme päässeet tutuiksi uusien pelaajien kanssa ja seuraavat pari viikkoa vedetään kovaa fysiikkatreeniä, tämä on vaikein mutta samalla tärkein aika kaudesta. Sen jälkeen alamme hiomaan taktiikkaa treenipelien ja harjoitusten kautta. Jatkuva kehitys meidän juttu, joten tavoite on ehdottomasti olla kovempi nippu kuin viime kaudella. Meillä on nälkäisiä, potentiaalisia uusia pelaajia ja en näe mitään syytä sille miksei tulevasta kaudesta tulisi seuran historian paras kausi jälleen kerran", Veljkovic päättää väliraportin.