PP-70 nurin Monarilla

Kauden toinen harjoitusottelu toi ensimmäisen voiton, kun tamperelainen PP-70 kaatui Monarilla lukemin 7-3 (3-0).

Ottelun käsikirjoitus ei tarjonnut yllätyksiä. Heti avausminuuteista lähtien juoni oli selvä: Leijona Futsal hallitsi kenttätapahtumia ja pallonhallintaa, kun taas vieraat keskittyivät puolustuspelin opetteluun ja vastahyökkäyksiin. Tolpat kolisivat muutamaan otteeseen, ennen kuin Jussi Nyström pääsi iskemään ottelun avausmaalin Jovan Stankovicin syötöstä ajassa 7:50. Kun myös Miikka Hurme sekä Yasar Elbeller osuivat tolppien väliin, siirryttiin tauolle lukemissa 3-0.


PP-70 kaatui Monarin lauantai-iltapäivässä

Toisella puoliskolla pelin kuva pysyi samana. Kotijoukkueen otteen hiukan herpaantuessa myös vierasjoukkue pääsi kuitenkin osallistumaan maalintekotalkoisiin. Kotijoukkueesta maalinteossa onnistuivat Hurme, Dusan Milojevic, Stankovic, sekä Aleksi Pirttijoki. Näin kaikki kenttäpelaajat pääsivät tehopisteille. Maalinsuulla Juho Laine hoiti ensimmäiset 35 minuuttia, ja tuuraajakeikalla ollut Veli-matti Korhonen viimeiset 5 minuuttia.

Leijona Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic kommentoi peliä lyhyesti.

- "Yhteinen työmme on vasta aivan alkutaipaleella, joten turha vetää näistä peleistä kovin syviä analyysejä. Tarvitsemme nyt vain yhteisiä kokemuksia, ja tottakai on aina mukavampi palata maanantaina treeneihin voiton jälkeen. Pelissä oli hyviä elementtejä, mutta kaukana se on vielä valmiista", Stankovic tarinoi medialle ottelun jälkeen.

Leijona Futsalin harjoituskausi jatkuu tulevana lauantaina kotiottelulla. Tampereen piirin Liittocupin välierässä vastaan asettuu Ilves. Ottelu pelataan Monarilla klo 15:00 ja sen voittaja etenee finaaliin, joka pelataan lauantaina 22.9.

Leijonat tänään: Juho Laine VM, Veli-Matti Korhonen VM, Dusan Milojevic 1+1, Jussi Nyström 1+2, Yasar Elbeller 1+0, Jovan Stankovic 1+1, Tatu Ahonen 0+2, Mika Jussila 0+1, Miikka Hurme 2+0, Aleksi Pirttijoki 1+0.