Jussi Nyström palaa Leijona-paitaan

Alkukauden Ilveksessä pelannut Jussi Nyström palaa Leijona Futsaliin. Jussi liittyy joukkueeseen loppukauden mittaisella sopimuksella välittömästi ja saattaa esiintyä ensimmäistä kertaa pelaavassa kokoonpanossa heti sunnuntain Cup-pelissä.

Nyström ei varsinaisesti esittelyjä kaipaa Leijona Futsalin kannattajille. Mies on edustanut KylVeä ja Leijona Futsalia usean kauden ajan. Viime kaudella syntyi liigassa komeat tehopisteet 26+8=34. Tällä kaudella Nyström on kärsinyt loukkaantumisista. Pistesaldo repaleisen syyskauden jälkeen ja vain muutaman pelatun pelin jälkeen näyttää lukemia 1+0.

Leijona Futsalin johtoportaasta tavoitettu Tero Kivistö on tyytyväinen saadessaan tutun miehen takaisin omiensa joukkoon.

- "Tottakai se on aina hienoa saada paluumuuttajia maailmalta takaisin Akaaseen, se on osoitus siitä että teemme täällä hyvää työtä. Jussilla on ollut rikkonainen alkukausi mutta Toijalassa jos jossain tiedetään, mikä on miehen potentiaali jos ja kun vire taas löytyy. Tätä helpottaa tuttu ympäristö, tuttu joukkue ja tietysti tuttu valmentajakin. Uskon, että Jussista on meille vielä paljon iloa kevään ratkaisupelien lähestyessä."