Leijona terveenä kohti loppukautta

Runkosarjan loppusuora on käynnissä. Leijona Futsalin osalta se tarkoittaa sunnuntaina Vaasan reissua, ja sen jälkeen ohjelmassa onkin enää kaksi kotipeliä. Nappasimme haastatteluun pelaajavalmentaja Nenad Veljkovicin.

Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt Veljkovic on ollut kehissä alle puolet peleistä. Siitä huolimatta kasassa on komeat tehopisteet 12+10, joten aina kentälle päästessään mies on ollut vaarallinen. Siitä palkintona myös valinta liigan marraskuun pelaajaksi. Nyt pelikunto alkaa olemaan lähellä ja nappasimme keskiviikon treenien alla Kempeksen pikahaastatteluun.

Ruutupaidat Vaasassa on aina paha. Millä mielin kohti sunnuntain matsia?
- Heillä on lauantaina vieläkin tärkeämpi peli Riemua vastaan, joten oletettavasti Ruutupaidat saa siitä vain lisäpotkua taistella meitä vastaan. Mutta me olemme myös valmiita taistelemaan ja se on kyllä tiedossa, että helppoja pisteitä ei tässä liigassa ole enää jaossa. Emme lähde kuitenkaan tähänkään reissuun muuta kuin kolme pistettä mielessä, Veljkovic ennakoi.

Kokoonpano on vaihdellut kovasti pelistä toiseen, mikä on joukkueen terveystilanne tällä hetkellä?
- Sunnuntaina pois on vain maajoukkuehommissa oleva Jovan Stankovic. Kaikki loukkaantuneet pelaajat treenaavat jo täysillä, ja näillä näkymin muita poissaoloja ei pitäisi olla. Itsekin olen päässyt vihdoin treenaamaan täysipainoisesti ja tavoite on päästä takaisin huippukuntoon pudotuspeleihin mennessä.