Runkosarja päättyy Pirkanmaan huippuderbyyn

Futsal-Liigan päätöskierros pelataan lauantaina. Toijalan Monarilla vastakkain ovat sarjakolmonen Leijona Futsal, sekä vierailijan roolissa sarjakakkonen Ilves FS. Haastattelussa päävalmentaja Matti Anttonen.Onnittelut komeasta GFT-ottelusta, miltä peli näytti valmentajan silmin?
- Kiitokset! Esitys oli koko joukkueelta kypsä ja vakuuttava ja tulos sen mukainen. Erityisen hienoa oli nähdä huippupelit sekä Petri Grönholmilta että Juho Laineelta, mikä lupaa todella hyvää pudotuspelien lähestyessä.

Minkälaista peliä odotat tulevalta lauantailta?
- Lauantaina pelataan käytännössä ensimmäinen pudotuspelimme. Panoksena on kotietu välieriin ja vastakkain on Pirkanmaan kaksi parasta joukkuetta, jotka molemmat ovat hyvässä vireessä, joten asetelmat eivät voisi olla herkullisemmat. Ilves tulee tarjoamaan taktisesti kypsän vastuksen, eikä tule kaatumaan helpolla. Joudumme antamaan kaikkemme kentällä voiton eteen ja sen mukaisesti myös otteluun valmistaudumme.

Joko Leifissä on pohdiskeltu ensi maanantain valintatilaisuutta?
- Pääsemme Leijona Futsalin historian ensimmäistä kertaa valitsemaan pudotuspelivastustajamme, joten tottakai pohdiskeluja on tehty. Mestaruudesta taistellessa täytyy olla valmis voittamaan kenet tahansa ja siihen meidän täytyy joka tapauksessa olla myös valmiina.

Miten näet joukkueen viretilan kauden tärkeimpien pelien lähestyessä?
- Viretila on hyvä. Onnistumiset ovat ruokkineet itseluottamustamme, joka on taas tuonut lisää onnistumisia. Olemme valmiita kauden parhaisiin peleihin!