"Kuutta pistettä lähdetään hakemaan" - tuplaviikonlopun alla haastattelussa Tatu Ahonen

Perjantaina Ilves, sunnuntaina Sievi. Huikea tuplaviikonloppu kotihallissa alkaa perjantaina juhlavasti, kun Leijona Futsal jäädyttää pitkäaikaisen kapteeninsa Jukka-Pekka Jyrämön käyttämän pelinumeron viisi.

Avausvoitto Futsal-Liigan osalta napattiin viime lauantaina Joutsan reissulta, kun pirteästi pelannut sarjanousija nöyrtyi lopulta lukemin 2-4 (1-1). Nyt vastus taas kovenee, kun vastassa on ensin liigan viime kevään pronssijoukkue Ilves, ja sunnuntaina vanha tuttu kilpakumppani ja liigan kestomenestyjä Sievi FS. Molemmat pelit pelataan kotihallissa, perjantaina klo 18:30 ja sunnuntaina klo 15:00 alkaen.

Tuplaviikonloppuun valmistautuvasta Leijona Futsalista nappasimme pikahaastatteluun Tatu Ahosen, jolla on sopivasti kokemusta useiden vuosien ajan sekä Ilveksestä että Sievistä.

Tatu, millä miettein haitte kolme pistettä Joutsasta?
- Peli oli niin vaikea kuin osasimme ennakkoon odottaa. Josepa oli energinen ja uhrautuva porukka, joka varmasti laittaa kärkijoukkueet lujille kotisalissaan.  Meillä pallollinen peli oli välillä vähän huolimatonta ja pienellä kentällä niistä tulikin nopeasti hyviä tilanteita vastustajalle. Positiivisena juttuna mieleen jäi erikoistilannemaali, etenkin kun olemme treeneissä niitä kovasti harjoitelleet ja tietenki Kasper Kankaan hyvä debyytti Leijona-paidassa.