Ruutupaidat vierailee Akaassa lauantaina

Viime sunnuntain hieno voitto Jyväskylässä ei auta enää yhtään tulevana lauantaina klo 14, kun täytyy taas mennä eteenpäin. Silloin aina vaarallinen Ruutupaidat matkustaa Vaasasta Monarille. Kyselimme päivän kuulumiset Leijona-vahti Tuomas Kallioiselta.

Ruutupaidat majailee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kymmenen. Se on kyennyt voittamaan kauden seitsemästä pelistä kaksi. Sijalta viisi peliin starttaava kotijoukkue lähtee siis lauantaina otteluun ennakkosuosikkina, mutta vierasjoukkue tuskin tyytyy nauttimaan Pirkanmaan maisemista. Se tulee Akaaseen vain kolme pistettä mielessään.

Nappasimme pikahaastatteluun Leijona Futsalin maalivahtivalmentaja Tuomas Kallioisen, joka torjui sunnuntaina futsalissa harvinaisen nollapelin. Riemu kaatui Jyväskylässa maalein 0-4 ja sen myötä LeiF lähtee siis lauantain peliin Liigan sijalta viisi.


Missä asioissa petrattavaa riittää eniten?
- Tasaisemman suoritustason löytymisessä on vielä parannettavaa. Meidän päähän on tehty aivan liikaa maaleja ja koko joukkeen puolustuspelaamisessa on vielä työtä tehtävänä. 

Minkälaista peliä odotat tulevalta lauantailta?
- Uskoisin, että lauantaina on edessä saman tyylinen peli kuin Riemua vastaan eli pallonhallinta pystytään pitämään itsellä ja vaaranpaikkoina meille on vastustajan erikoistilanteet ja vastaiskut. Ruutupaidoilla on tunnetusti paljon tulivoimaa ja oman maalin edustalla täytyy olla hereillä koko ajan.