Keskiviikkona Etelä-Pirkanmaan derby - haastattelussa Jussi Nyström

Maajoukkuetauon jälkeen on edessä liigan loppurutistus ennen joulutaukoa. Edessä on kolme ottelua puoleentoista viikkoon, ja urakka alkaa keskiviikkona Valkeakoskelta. Mad Max isännöi kauden ensimmäistä eteläpirkanmaan paikallispeliä. Nappasimme pikahaastatteluun kapteeni Jussi Nyströmin.

Leijona Futsal lähtee vuoden viimeisiin peleihin sarjataulukon nelosena. Pitkä voittoputki päättyi ennen maaottelutaukoa, kun PP-70 haki pisteet Akaasta. Joukkue lähtee siis Valkeakoskelle hakemaan pikaista paluuta voittokantaan.

Helppoa siitä ei tule. Mad Max on noussut viime ja tämän kauden aikana pudotuspelijoukkueeksi, ja se haastaa hyvänä päivänään kaikki joukkueet Futsal-Liigassa. Nyt koskilaiset varmasti lähtevät itseluottamusta uhkuen hakemaan paikallispelivoittoa. Se auttaisi myös sarjataulukossa tekemään pesäeroa pudotuspeliviivaan.

Leijona Futsal saa otteluun kokoonpanoonsa viime pelistä pelikiellon takia sivussa olleen Dusan Milojevicin. Myös sairastupa näyttää tällä hetkellä menevän koko ajan tyhjempään suuntaan. Kapteeni Jussi Nyström ehti vastata nettitoimituksen kysymyksiin joukkueen valmistautuessa keskiviikkoiltaan.

Mikä PP-pelissä meni pieleen?
- PP-pelissä meni moni asia pieleen. Luotiin kyllä riittävästi maalipaikkoja, mutta viimeiset suoritukset olivat melko surkeita kerta toisensa jälkeen. Asenne oli kaukana siitä mitä sen pitäisi olla, ei jaksettu tehdä töitä ylös eikä varsinkaan alas, vaikka tiedettiin kuinka vastustaja pelaa. Kukaan ei anna tässä sarjassa pisteitä ilmaiseksi - päinvastoin, moni joukkue tuntuu saavan vieläekstralatauksen kun pääsevät meidän kimppuun. Siihen täytyy vastata joka pelissä jättämällä kaikkensa kentälle.