Liiga jatkuu tuplaviikonlopulla - haastattelussa Petri Grönholm

Joulutauko on ohi ja Futsal-Liiga palaa lomilta ryminällä myös Leijona Futsalin osalta. Edessä on tiukka tuplaviikonloppu, kun joukkue kohtaa lauantaina Ilveksen ja sunnuntaina Sievin - molemmat vieraskentällä. Perinteisessä pikahaastattelussa Petri Grönholm.

Tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä oleva LeiF matkustaa ensin lauantaina siis Tampereelle. Siellä vastassa on Ilves, joka haki syyskierroksella pisteet Monarilla. Nyt olisi revanssin paikka. Ilves majailee sarjataulukossa tasapisteissä Leijona Futsalin kanssa - vain parempi maaliero pitää akaalaiset korkeammalla sarjataulukossa - ja samainen maaliero toi myös Ilveksen nenän edestä paikan Final Fourin playoff-kierrokselle.

Sunnuntaina edessä on vähintään yhtä hankala vieraspeli. Sieviin on pitkä matka, ja pitkä matka on myös sarjapisteisiin. Sievi on nimittäin hiukan vaisun kauden alun jälkeen päässyt hyvään vireeseen ja se onkin sarjataulukossa sijalla kolme, viisi pistettä Leijonia edellä. Viime keväänä Sievi kaatui välieräsarjassa, ja voitto tulisi nytkin erittäin hyvään saumaan sarjataulukon kannalta.

Perinteiseen pikahaastatteluun nappasimme tällä kertaa Petri Grönholmin, joka palasi syksyn vaihto-opiskelureissultaan Leijona Futsalin paitaan.

Miltä joukkueen syyskausi näytti Portugalista käsin?
- Mielenkiinnolla tuli futsal-liiga.tv:n välityksellä Leijonan otteita seurattua. Hyvältähän se peli on näyttänyt, viimeinen silaus on vielä puuttunut. Eiköhän tässä töitä tekemällä ja pelistä nauttimalla saada viimeisetkin palaset loksahtelemaan kohdilleen.