Leijonilla huiliviikonloppu, pikahaastattelussa Miikka Hurme

Viime viikonlopun makea Riemu-voitto on enää palanen akaalaista futsalhistoriaa. Katseita siirretään jo ensi viikon lauantaille, jolloin alkaa tiukka yhden viikon ja kolmen liigapelin rypistys.

Riemu kaatui viime lauantaina lukemin 6-4, ja LeiF piti pintansa sarjan kakkosena. Tänä viikonloppuna ratkaistaan Futsal Cupin voittaja, mikä tarkoittaa huilia leijonalaumalle. Ensi viikolla homma taas jatkuu. La 18.2. kohdataan SoVo vieraissa, ke 22.2. PJK kotona, ja härkäviikon huipentaa la 25.2. kotihallissa pelattava KaDy-ottelu.Miikka Hurme on yksi Leijona Futsalin monista onnistujista tällä kaudella. 17 ottelua liigassa ovat tuoneet yhtä monta pistettä, kun kasassa on 11 maalia ja kuusi syöttöä. Puristimme mieheltä lyhyet kommentit torstain lajinomaista nopeuskestävyyttä vahvistavien iltatreenien jälkimainingeissa.

Morjes Bobi, komea voitto Riemusta - mitä jäi pelistä käteen pisteiden lisäksi?
- Positiivista pelissä oli hyvä ensimmäinen puoliaika. Puolustettiin hyvin eikä Riemulla tainnut olla yhtään vaarallista paikkaa. 

Miten kausi on henkilökohtaisella ja joukkueen osalta mielestäsi sujunut tähän asti?
- Kausi on sujunut hyvin ja ollaan joukkueena ja myös henkilökohtaisesti olen ottanut steppejä eteenpäin.

Kausi on taittumassa loppusuoralle. Minkälaisissa pelillisissä asioissa koet Leijona Futsalilla olevan eniten kehitettävää?
- Töitä on tietysti vähän joka saralla, mutta kun opitaan pitämään peli 40 minuuttia kuosissa niin ollaan vahvoilla.