Leijona-junioreita mukana Tampereen piirin pelaajakehitysleirillä

Tampereen piiri käynnisti Palloliiton toimintasuunnitelman 2015 mukaisen ja alkuvuoden aikana suunnitellun nuorten futsalpelaajien pelaajakehitystoiminnan lokakuussa. Ensimmäisellä leirillä oli mukana myös viisi Leijona Futsalin junioria.

Leiritapahtumina aloitettavan pelaajakehitystoiminnan tavoitteena on antaa piirien lupaaville nuorille pelaajille lisävirikkeitä futsal-pelaajan polulla etenemiseksi sekä mahdollisuus kehittyä laadukkaassa valmennus- ja peliympäristössä. Pelaajakehitystapahtumat ovat myös osa SPL:n pelaajakoulutusta, jonka tarkoituksena on tunnistaa ja kouluttaa lahjakkaimpia pelaajia liiton valmennuslinjan mukaisesti tuleviin maajoukkuetoimintoihin.

width=450>
Ensimmäinen leiriporukka (klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Futsalkaudella 2015–2016 järjestettävien pelaajakehitystapahtumien ensisijainen kohderyhmä ovat vuonna 1998 syntyneet futsalpelaajan polulla etenemisestä kiinnostuneet poikapelaajat, mutta piirien harkinnan mukaan pelaajakehitystapahtumien harjoitusvahvuuteen voidaan kuitenkin ottaa myös hivenen nuorempia tai vanhempia futsallahjakkuuksia.

Leijona Futsalista ensimmäiselle leirille lokakuun lopussa osallistuivat Leevi Lundell (s. 1999), Aleksi Huiko (1999), Miko Jamrozinski (1998), Robert Mattila (1998) ja Joona Kari (1998).