Yhteistyössä:


Leijona Futsal ja Hämeenlinnan Härmä farmiyhteistyöhön

Leijona Futsal on solminut pitkäaikaisen farmiyhteistyösopimuksen Hämeenlinnan Härmän kanssa. Muun yhteistyön ohella sopimus helpottaa pelaajien liikkumista seurojen välillä, erityisesti nuorien pelaajien osalta.


Vaikka Pirkanmaa on Suomen kiistaton futsal-keskus, niin naapurissa Kanta-Hämeessä laji on vielä nuori. Hämeenlinna on perinteinen jalkapallokaupunki, jossa potentiaalia futsalin saralla on rutkasti.

Hämeenlinnan seuroista nimenomaan Härmä on se, joka suhtautuu lajiin myönteisimmin. Tulevalla kaudella seuran joukkue osallistuu muun muassa U20-ikäisten Futsal-Liigaan. Niinpä Leijona Futsal lähtee mielellään tekemään pitkäaikaista yhteistyötä Härmän kanssa futsalin saralla. Tarkoitus on ensisijaisesti helpottaa nuorten pelaajien liikkumista joukkueesta toiseen, jolloin kaikille voidaan taata oikea sarjataso ja toisaalta ne kaikista lupaavimmat hämeenlinnalaiset nuoret saavat mahdollisuuden pelata Suomen ylintä sarjatasoa naapurikaupungissa.


"Härmän junioreita tulee meille näytille jo nopeallakin aikataululla. Akaa ja Hämeenlinna ovat niin lähellä toisiaan, että pelaajavaihtoa on logistisesti järkevä suorittaa. Myös meillä on nuoria pelaajia, jotka voivat saada hyviä pelejä puolestaan U20 Futsal-Liigassa. Olemme kaikinpuolin erittäin tyytyväisiä tähän yhteistyösopimukseen, jonka avulla pääsemme taas ottamaan uusia askelia futsalin näkyvyyden ja lajikulttuurin edistämiseksi", kommentoi Leijona Futsalin nokkamies Jarmo Airaksinen.Hämeenlinnan Härmän Petri Kesti sekä Leijona Futsalin Jarmo Airaksinen paiskasivat kättä päälle yhteistyön merkiksi