Yhteistyössä:


"Bussi Somerolle ei voi ajaa ojaan!"

Näin kertoi jo Rauli Badding vanhassa kappaleessaan. Leijona Futsalin bussi starttaa sunnuntaina kohti etelää, ja vastaan isännän roolissa asettuu myöskin nimensä täksi kaudeksi uudistanut Someron Voima. Ajaako pelillinen bussi ojaan vai tarttuuko mukaan neljäs peräkkäinen voitto?

SoVo on vanha tuttu kilpakumppani liigan ja ykkösen ajoilta. Voitettu on ristiin rastiin, mutta tuoreimmassa muistissa on viime kauden runkosarjan kaksi peliä, joissa molemmissa pisteet matkasivat Akaaseen. Ensin Somerolla jatkoajan kautta, ja kauden viimeisessä pelissä Monarilla niukasti lukemin 3-2.

Leijona Futsal lähtee peliin kolmen pelin voittoputkessa, SoVolla on puolestaan alla yksi tappio, kun Sievi Futsal oli Somerolla parempi maalein 3-8. Kotijoukkue ehtii kuitenkin palata vielä vaikka voittokantaankin ennen sunnuntain peliä, kun se kohtaa vielä lauantaina kotipelissä Oulun Tervarit.

Leijona Futsal on sarjataulukossa neljäntenä, SoVo seitsemäntenä. Näistä asemista lähdetään jatkamaan pudotuspelipaikkojen asemia sarjan puolivälin häämöttäessä ensi viikolla.