Yhteistyössä:


Futsal Cupia huomenna Monarilla

Futsal Cupin neljännen kierroksen ottelussa tiistaina Monarilla kohtaavat Leijona Futsal sekä vanhat tuttu Marmiksen Kuula Helsingistä. Luvassa jälleen takuuvarmasti viihdyttävää futsalia!

Leijonat lähtevät otteluun vahvassa vireessä. Takana on nyt kuusi peräkkäistä voittoa futsal-liigassa ja seitsemän jos edellinen Cupin pelin lasketaan mukaan. Siinä haettiin jatkopaikka Ilveksen U20-joukkueen vieraana Tampereella lukemin 2-4.

MaKu pelaa nykyisin Helsingin piirin kakkosdivaria. Sarjataso kuitenkin hämää, sillä joukkue olisi esimerkiksi viime kaudenkin päätteeksi noussut ykköseen mutta se ei ottanut sarjapaikkaa vastaan. Kovasta tasosta kertoo myös Cupin viime kierroksen vierasvoitto liigajoukkue SoVosta.

MaKun pelaajista tai kokoonpanosta ei ole sen kummemmin tietoa, mutta hiukan kysymysmerkki on myös Leijonien lopullinen kokoonpano. Pelaajavalmentaja Nenad Veljkovic taklasi itsensä pelikieltoon Ilves-ottelussa, joten hän ei ainakaan pelipaitaa päälleen pue. Viime Cup-ottelussa myös muun muassa Jussi Nyström, Jirka Järvi, Jukka-Pekka Jyrämö, Stefan Krstic, Nenad Rancic ja Tuomas Kallioinen olivat sivussa. Ketkä ovat tällä kertaa sivussa ja ketkä päästetään irti, se selviää parhaiten lähtemällä huomenna paikanpäälle seuraamaan takuuvarmaa futsal-viihdettä!

Ottelu alkaa huomenna klo 19:15 Toijalassa ja peliin liput kustantavat 5€, kausikorttilaisille ja alennusryhmille 3€. Tervetuloa!