Yhteistyössä:


Lauantaina runkosarjan viimeinen kotipeli

Runkosarjan viimeinen kotipeli Leijona Futsalin osalta pelataan tutulla Monarilla lauantaina klo 15. Siinä vastaan asettuu vanha tuttu Someron Voima.

Vanhat tutut kiistakumppanit jo ykkösen ajoilta kohtaavat taas. Leijona on ottanut viime aikoina ainakin keskinäisissä peleissä pientä henkistä yliotetta, sillä viime kaudella molemmilla kerroilla pisteet jäivät akaalaisilla. Ja niin tapahtui myös syyskierroksen pelissä Somerolla, jossa LeiF haki pisteet vieraskentältä maalein 4-5 (1-4).

SoVo on ollut yksi kevätkauden yllättäjistä. Sillä on vyöllään muun muassa vierasvoitto KaDystä sekä Ilveksestä. Se nousi jo mukaan taisteluun jopa puolivälierien kotiedusta, mutta viime viikonlopun kaksi vierastappiota (Sievi ja Tervarit) pudotti sen taisteluun viitostilasta yhdessä GFT:n ja Tervareiden kanssa. Esimerikiksi liigan pistepörssissä tasapisteissä (42) Nenad Rancicin kanssa neljäntenä oleva Arber Istrefi kannattaa asettaa lauantain pelissä suurennuslasin alle.

Leijona Futsalin viime viikko oli nuhainen. TPK kaatui vielä niukasti kotisalissa, mutta Jyväskylässä Riemu nöyryytti Leijonia peräti lukemin 7-1. Toki lukemat eivät kaikkea totuutta kerro, mutta parannettavaa jäi. Toki muutama poissaolo ja loukkaantuminenkin rasitti viime pelissä, joten odotusarvot ovat nyt ihan eri tasolla. Voittoa haetaan, sillä se varmistaisi runkosarjan neljännen tilan ja sitä kautta kotiedun puolivälieriin. Paluu omalle hyvälle tasolle, tiivis puolustuspeli, ja rentoutta hyökkäämiseen. Siinä resepti runkosarjan viimeiseen kotipeliin.