"Täällä on futsalpelaajan hyvä olla ja kehittyä" - Petri Grönholmille kahden vuoden jatkosopimus

Leijona Futsalin päättyneen kauden paras pistemies Petri Grönholm, 24, on solminut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, joka pitää miehen seurassa kevääseen 2020 asti.

Tämän kauden runkosarjassa 22 ottelussa uskomattomat tehot 23+23=46 mättänyt Grönholm ei Leijona-faneille juuri esittelyjä kaipaa. Mies on kahden seurassa pelaamansa vuoden aikana noussut paitsi yhdeksi yleisön suosikiksi, myös lopullisesti Suomen eturivin pelaajiin, joka on vakiinnuttanut paikkansa maajoukkueessakin.

Grönholmin uusi sopimus Leijona Futsalin kanssa on kaksivuotinen, joka sisältää kuitenkin ulkomaanpykälän. Sitä tullaankin tarvitsemaan heti syksyllä, kun Portugali kutsuu vaihto-opiskelun merkeissä. Grönholmin seuraava liigaottelu Leijona-paidassa tulleekin olemaan vasta vuoden 2019 puolella. Suomeen palatessa seura on kuitenkin nyt selvä pitkäksi aikaa. Leijona Futsalin toiminnanjohtaja Jussi Nyström ei peitellyt tyytyväisyyttään uusimpaan jatkosopimukseen.

- Mahtava homma, että PG-brate näki Leijona Futsalin uralleen parhaaksi suomalaisseuraksi seuraavan kahden vuoden ajaksikin. Vaikka mies onkin syksyn ulkomailla, niin tällainen pitkä sitoutuminen on meille iso asia. Syksyn poissaolo antaa myös muille sauman näyttää taitonsa - ei ole helppo Petenkään tulla takaisin kun kilpailu on kovaa. Petestä on kuoriutunut Leijona Futsalissa todella kova ja ennen kaikkea tehokas pelimies, ja siitä täytyy antaa sekä seuralle että pelaajalle itselleen iso sulka hattuun, Nyström hehkuttaa.

Morjes Pete, mitä itsellesi jäi päällimmäisenä mieleen menneestä kaudesta henkilökohtaisella ja joukkueen tasolla?
- Kasvoimme joukkueena ja loppukaudesta alettiin jo voittamaan kärkipään joukkueitakin. Monta kovaa joukkuetta jäi taakse, joten seuran parhaaseen saavutukseen, hopeaan,  ei voi olla täysin tyytymätön. Tässä on tietysti kova työ edessä taistella jatkossakin kärkisijoista, ja jossakin vaiheessa myös saavuttaa se tavoitteena oleva kulta. Henkilökohtaisesti kehityin kauden aikana. Kaikki tavoitteet eivät kuitenkaan täyttyneet, eli varaa on vielä paljon parantaa.