Yhteistyössä:


Jokinen GFT-pelin alla: "Kausi on vasta alkutekijöissään"

Sunnuntaina Leijonilla on edessään hiukan erilainen kotiottelu - peli kun pelataan poikkeuksellisesti Hämeenlinnan Elenia Areenalla. Vastustaja on sen sijaan jo vanha tuttu, GFT Espoosta. Samoin penkin takana on tuttu mies, kun Pauli Jokinen piiskaa Leijona-valmentaja joukkuettaan kohti uusia taisteluja. Nappasimme Pauken pitkästä aikaa piinapenkkiin.

Oli jo etukäteen tiedossa, että Leijonien peli lienee parhaimmillaan vasta kevätkaudella. Onko juna aikataulussa?
- Vaikea sanoa, ei ole oikein vertailupohjaa edellisvuosilta näin isosta pelitaparemontista. Toki viime peleissä on alkanut näkyä harjoitellut asiat myös kentällä. Tässä mallia on näytetty kapteeni Jyrämö etunenässä. Kehäkettu opiskeli asioita loukkaantumisjaksonsa aikana uppoutuneesti. Tässä edetään kuitenkin pienin askelin, opittavaa on paljon ja matka on vielä pitkä, niin kevääseen kuin pelitavan täydelliseen osaamiseen.

Minkälaista peliä odotat sunnuntailta, minkälainen vastus GFT on?
- Malttamattomana odotan ottelua. Edellisvuosina pallonhallinta on ollut aina Geftillä, mielenkiintoista nähdä saadaanko käännettyä tämä asetelma. Kultaiset on rutinoitunut jengi ja taitaa pelitapansa unissaankin, joten haastetta riittää. Hieno nähdä miten Vorsan Pekoni GFT-kapteeni Pekko Rosenberg tanssahtelee uutuutta kiiltelevällä Elenia-areenan parketilla. Pysyykö massiivinen parta vauhdissa mukana vai luututaanko sillä lattia puhtaaksi. Tulkaa tsiigaan miten käy, Futsal on kuiteskin parasta paikan päällä vaikka valtakunnan kanavaltakin näkyy. Fasiliteetit on ainakin kunnossa !