Cup-juna suistui rotkoon

Monarin tiistai-illassa nähtiin värikäs Futsal Cupin neljännen kierroksen ottelu, jossa lajille tyypilliseen tapaan jälleen kerran parempi joukkue otti voiton. Niinpä helsinkiläinen MaKu kairasi itsensä Cupin viidennelle kierrokselle selvällä 3-9 (1-4)-voitolla.

Leijona Futsal pelasi kenties kauden huonoimman pelinsä ja oli vaisu alkuminuuteista lähtien, mutta se ei himmennä yhtään MaKun hienoa esitystä. Vierasjoukkue oli taitavampi, nopeampi ja älykkäämpi tänään - huolimatta siitä että se oli liikkeellä hyvin pienellä, joskin ilmeisen hyväkuntoisella pelaajaringillä. Hawaiji-tyyppisessä pelissä kotijoukkue tuhlasi tukun hyviä maalipaikkoja, mutta totta puhuen vierasjoukkue taisi hukata niitä vielä enemmän, joten voitto oli kaikin puolin ansaittu.

Ykkösen ja liigan seuroja urakalla Cupissa pudottanut MaKu pelaa siis Helsingin kakkosdivaria, mutta kuten odotettiinkin niin taitotasossa se ei näy. Kyseessä on helpostikin liigakelpoinen joukkue, joka toivottavasti jossain vaiheessa lähtee myös liiton sarjoihin pelaamaan sillä sarjatasolla minne se urheilullisesti kuuluu. Palkinnoksi tiistaisesta voitosta MaKu sai matkan joko Kemiin tai Sieviin Cupin seuraavalle kierrokselle.

Leijona Futsal ei saanut tänään missään vaiheessa peliään rullaamaan kunnolla. Osansa siihen oli hyvällä vastustajalla, mutta kyllä rehellisesti sanottuna myös terävyys ja voitontahto oli tänään suurella osalla joukkuetta jäänyt kotiin. Sekä jalat että pää oli tänään hiukan tukossa, ja oli laji mikä tahansa, se on hiukan huono yhdistelmä!

Nyt kun leijonat on pudotettu takaisin savannin pintaan, on aika suunnata katseet eteenpäin. Seuraavan kerran joukkue punnitaan ensi viikon keskiviikkona, kun naapurikaupungin Mad Max yrittää kostaa kalavelkojaan syksyn ensimmäisestä paikallispelistä, joka päättyi Leijonien selvään kotivoittoon. Reeniä reeniä!

Kokoonpano:
Juho Laine mv 0+1, k
(Tuomas Kallioinen mv)
Jukka-Pekka Jyrämö "C" 1+0
Jussi Nyström 1+0
Samuli Kaasalainen
Ville Ojala 0+2
Janne Hevonoja
Jesse Järvi
Henri Ojala
Kim Lingman 1+0
Jirka Järvi
Janne Eerikäinen
Joonas Pietikäinen