Yhteistyössä:


Kotiedun metsästys jatkuu sunnuntaina

Pienen tauon jälkeen Leijona Futsalkin palaa taas tositoimiin. Edessä on kauden viimeinen Pirkanmaan paikallisottelu, kun tamperelainen PP-70 saapuu vieraaksi Monarille.

Kausi alkaa olemaan siinä vaiheessa, että joka pelissä pelataan isoista panoksista. Niin nytkin!

Leijona Futsal on sarjataulukossa neljäntenä kiinni viimeisessä kotietupaikassa kevään pudotuspeleihin. Mutta vain pisteen päässä takana vaanivat GFT ja SoVo, joten pisteitä kaivataan lisää. Leijonille harmaita hiuksia aiheuttavat tällä hetkellä poissaolot. Tästäkin ottelussa sivussa ovat ainakin pelikieltoiset Nenad Veljkovic sekä Stefan Krstic, ja loukkaantumisen vuoksi muutaman viikon sivussa oleva Jukka-Pekka Jyrämö. Sen sijaan Tuomas Kallioinen ja Nenad Rancic tekevät nyt paluun kokoonpanoon omista pelikielloistaan.

Leijona Futsalin viime ottelu sujui makeissa tunnelmissa, kun joukkue kaatoi silloisen sarjajohtaja KaDyn kotihallissa. Sitä ennen saaliina olikin ollut kaksi niukkaa tappiota Tervareille ja Sieville. Hiukan ailahtelevaan peliotteeseen siis kaivataan tasaisuutta kevättä kohden mentäessä.

Sarjanousija PP-70 on pelannut pirteän kauden. Mitä pidemmälle talvi on edennyt, sitä paremmin joukkue on saanut myös palkintoja sarjataulukkoon hyvistä otteistaan. Joukkue majailee tällä hetkellä sijalla kymmenen, mutta on vain kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta. Helmikuussa jo Tervaritkin kaataneiden tamperelaisten ykköstykkinä häärii maajoukkuepaidastakin tältä kaudelta tuttu Sergei Korsunov, joka kannattaakin laittaa erityistarkkailuun sunnuntain pelissä.