Yhteistyössä:


Tero Kivistö liittyy LeiF:n valmennukseen

Futsal-Liigan lähestyessä loppuhuipennustaan, Leijona Futsal vahvistaa valmennusporrastaan. Monivuotinen LeiF-valmentaja Tero Kivistö liittyy mukaan valmennusjohtoon välittömästi loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kuluneen kauden ajan sapaattivapaalla ollut Kivistö ei futsal-väelle esittelyjä kaipaa. LeiF:n Futsal Manager Tuukka Hakala olikin tyytyväinen saatuaan joukkoihinsa vahvistusta.

Tero tuntee joukkueen kuin omat taskunsa, ja lisäksi hän on kauden aikana seurannut muita joukkueita enemmän kuin kukaan muu meistä. Hänen näkemyksensä ja ajantasainen tietonsa sekä omista että vieraista vahvistaa meidän taktista osaamista pudotuspeleissä entisestään”, Hakala kertoo.

Leijona Futsalilla on jäljellä vielä kaksi runkosarjan peliä ennen pääsiäisenä käynnistyviä pudotuspelejä. SoVo kohdataan lauantaina kotisalissa, ja parin viikon päästä on vielä edessä matka Hyvinkäälle PS Villan vieraaksi. Joukkue kaipaa vielä yhtä voittoa varmistaakseen runkosarjan neljännen tilan ja kotiedun puolivälieriin.