Leijona Futsalin puolivälierävastustaja on Riemu

Futsal-Liigan pudotuspelit käynnistyvät tällä viikolla. Maanantaina Helsingissä järjestettiin valintatilaisuus, jossa kärkijoukkuet saivat vuorotellen valita omat puolivälierävastuksensa. Leijona Futsal kohtaa avauskierroksella jyväskyläläisen Riemun.

Valintatilaisuus käynnistyi pienellä yllätyksellä, kun Sievi ei valinnutkaan kahdeksannelle sijalle jäänyttä Riemua, vaan valitsemalla valitsi itselleen FC Kemin seiskapaikalta. Leijona Futsal valitsi seuraavaksi itselleen Riemun. Ilves puolestaan jätti GFT:n KaDylle ja valitsi itselleen vastustajaksi mieluummin SoVon.

Leijona Futsal ja Riemu käynnistävät puolivälieräsarjan lauantaina klo 14 Toijalassa. Uuden käytännön mukaan kaksi ensimmäistä ottelua pelataan runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä, joten myös sunnuntaina pelataan Akaassa. Ensi viikolla siirrytään Jyväskylään, jossa sarjaa jatketaan lauantaina ja tarpeen tullen myös sunnuntaina. Mikäli voittajaa joudutaan hakemaan viidennestä ottelusta, se pelataan keskiviikkona 29.3. klo 19:00 Monarilla.

Jatkoon, eli välieriin, selviää siis kolmella voitolla. Liigan puolivälieräparit:
Sievi FS-FC Kemi
Leijona Futsal-Riemu
Ilves-SoVo
KaDy-GFT

Päävalmentaja Matti Anttonen, millä mielin Riemun kimppuun?
- He osoittivat kovaa venymiskykyä nousemalla viimeisellä sarjakierroksella pudotuspeleihin. Nyt heiltä tarvitaan entistä enemmän venymistä, sillä Riemu on sopinut meille vastustajana erinomaisesti ja lähdemme voittamaan kaikkia kohtaamisiamme heitä vastaan. Nyt pelataan pudotuspelejä, joten varaa löysäilyyn ei tule olemaan yhdessäkään ottelussa ja siitä tulemme pitämään joukkueemme kanssa kiinni.