Välierät käyntiin lauantaina

Maajoukkuetauko on ohi, ja nyt on aika palata Futsal-Liigan pudotuspeleihin. Lauantaina alkavat välierät myös Leijona Futsalin osalta, kun KaDy matkustaa Jyväskylästä Akaaseen. Ottelu vihelletään käyntiin klo 14 Monarilla!

Aiemmat kohtaamiset tällä kaudella
LeiF ja KaDy ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kahdesti. Ensimmäisen kierroksen ottelussa LeiF oli parempi Jyväskylässä lukemin 5-4, mutta toisen kierroksen ottelussa KaDy kuittasi tämän voittamalla Akaassa 3-2. Näidenkin tulosten perusteella ottelusta ja koko sarjasta on luvassa tasaista vääntöä kahden hyvän pallolliseen peliin vannovan joukkueen mittelö. Molemmista joukkueista löytyy tulivoimaa yllin kyllin, molempien joukkueiden maalivahtiosasto on osoittanut tasaista pelaamisen laatua sekä myös taktinen osaaminen on molemmissa joukkueissa maan kärkeä.  

Otteluparin sivujuonteet
Silloin kun lähtöasetelmat ovat suurin piirtein tasan on päivän vireellä, pelin pienillä asioilla ja tuomarilinjalla usein ratkaiseva merkitys pelin lopputuloksen kannalta. On mielenkiintoista nähdä miten maajoukkueen pelit ovat rasittaneet KaDyn tähtinelikkoa suhteessa hyvin levänneeseen LeiFiin. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet lievästi parempaa pelaamista kotisalissaan, mutta tässä vaiheessa kautta kotisalin pelillinen merkitys on vähäinen. Kotiyleisön tuki on kuitenkin molemmille tärkeää.  

Seuraa erityisesti näitä pelaajia Leijona Futsalista:
- Petri Grönholm: Väkivahva target-pelaaja, joka pelaa elämänsä kautta. Halua ja tahtoa pelien ratkaisemiin löytyy enemmän kuin tarpeeksi.
- Dusan Milojevic: Kauden Futsal-Liigan tulokas, jonka vahva 1vs1 -osaaminen aiheuttaa paljon päänvaivaa vastustajalle.
- Jussi Nyström: Futsal-Liigan maalikuningas. Ainainen pelote vastustajalle hirmuisen laukauksensa vuoksi.
 

Seuraa erityisesti näitä pelaajia Kampuksen Dynamosta:
- Mikko Kytölä: Joukkueen pelaajavalmentaja. Herra ja hidalgo. Mr. Futsal. Joukkueen tärkein pelaaja niin kokemuksensa kuin tehokkuutensakin vuoksi.
- Mikko Takala: Viime kaudella Takala tiputti LeiFin puolivälieräsarjassa, silloin Ilveksen paidassa. Mikä on rooli tämän kauden välierissä?
- Juha-Pekka Savolainen: Ykkösmaalivahti, joka oletettavasti kantaa päävastuun torjuntatöistä. Suomen maajoukkueen ykkösmaalivahti, joka itsessään määritelköön osaamisen tason. Pelaa tasaisesti ja huipputasolla pelistä toiseen.