Yhteistyössä:


Paikallispeli avaa kotikauden Monarilla

Avauskierroksen vierastappion jälkeen katseet on suunnattu kohti keskiviikkoiltaa. Silloin Monarin kuumaan paikallispeliin saapuu vieraaksi Mad Max Valkeakoskelta. Leijonien valmentaja Pauli Jokinen kertoo joukkueen tunnelmat.

Minkälaisin miettein olette käyneet Ilves-peliä läpi treeneissä?
- Pelissä oli paljon positiivista, mutta siinä näkyi että opettelemme vasta uutta jonka vuoksi virheitä syntyi. Turha tehdä isoja johtopäätöksiä ottelusta. Keskitymme täysin pelimme kehittämiseen ja taktisiin nyansseihin. Loputkin joukkueesta saatiin vasta mukaan rinkiin, joten harjoituksissa on kerrattu paljon asioita sekä jatkettu uusien asioiden opettelua. Väliviikko peleistä tekee meille tässä vaiheessa hyvää.

Minkälainen vastus on Mad Max ja minkälaista peliä odotat?
- Rakas paikallisvastustajamme on varmasti nälkäinen edellisen matsin jäljiltä ja saavat varmasti ekstralatauksen päälle kohdatessaan meidät. Pyrkivät puolustamaan kurinalaisesti ja iskevät nopeasti vastaan. Ottelusta ei varmasti tunnetta tule puuttumaan, ja Leijonaluola tulee olemaan helvetillinen pätsi keskiviikkona. Kumman pää pysyy kylmänä on vahvoilla. Mahtava henkien taisto edessä!

Mitä kotiyleisö voi leijonalaumalta tällä kaudella odottaa pelillisesti, jos verrataan viime kauteen?
- Täysin toinen ääripää pelillisesti, vauhtia ja vaarallisia tilanteita tullaan näkemään. Iloista pallollista peliä ja taitoa, tähän pelimme perustuu. Koko joukkue hyökkää ja puolustaa yhdessä, tempo pyritään pitämään korkeana.