Ilves vierailee keskiviikkona Monarilla

Muut liigajoukkueet ovat päässeet jo sarjapelien makuun, ja nyt on Leijona Futsalin vuoro. Vastaan kotiavauksessa asettuu avauskierroksella suvereenisti KaDyn kaatanut mestarisuosikki Ilves.

Ilveksestä akaalaisyleisön suurimman huomion keräävät tietysti vanhat jellonat Tuomas Kallioinen ja Jussi Nyström. Molemmat haluavat varmasti näyttää parastaan vanhan kotikatsomon edessä. Mutta onhan se vierailija kova joukkue muutenkin. Jo pelkästään Timur Inapshban paluu tekee tamperelaisista kiistattoman mestrisuosikin. Ilves jäi viime kaudella pronsseille ja nälkä on varmasti kova päästä takaisin kultakantaan. Joukkue onkin treenannut kovaa koko kesän ja lienee erityisesti syksyllä hiukan edellä muita.

Kotijoukkue LeiF lähtee hiukan raajarikkoisena kauden alkuun. Nenad Veljkovic on pelikiellossa, muutama pelaaja vasta toipuu loukkaantumisistaan, ja flunssa-aaltoakin on päällä. Mutta eiköhän keskiviikkoiltaan klo 18:30 mennessä saada kasattua kilpailukykyinen nippu jolla Ilves laitetaan ahtaalle!

Kävimme jututtamassa kapteeni Jukka-Pekka Jyrämöä.


Minkälaista peliä odotat keskiviikolta ja minkälaisiin asioihin kannattajien huomio kannattaa kohdistaa?
- Odotan todella tiukkaa ja viihdyttävää peliä, jonka me sitten lopulta voitamme. Kannattajille on varmasti mielenkiintoista nähdä, minkälaisia pelimiehiä meidän uudet äijät ovat. Lisämaustetta tuo tietysti myös Ilveksen pari tuttuakin tutumpaa kaveria ja miten he Monarilla Ilves-paidassa esiintyvät.