FC Kemi vierailee Monarilla lauantaina

Kauden toinen kotiottelu pelataan huomenna akaalaisen palloilun superlauantaissa. Ennen illan lentopallopeliä pelataan Futsal-Liigan ottelu, jossa Leijona Futsalin vieraaksi saapuu FC Kemi. Kysyimme taas päivän kuulumiset päävalmentaja Stankovicilta.

Leijona Futsalin kausi on käynnistynyt kahden voiton ja kahden tappion kera. Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs, mutta joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluja, joten sijoitusta ei kannata tällä hetkellä vielä tuijottaa. Joka tapauksessa takana on kaksi vierasvoittoa Tampereen kiertueelta, kun PP-70 ja Ilves kaatuivat viime viikolla. Voittoputkelle lähdetään siis hakemaan jatkoa.

Vastustaja FC Kemi löytyy taulukosta pari pykälää akaalaisia korkeammalta. Myös Kemillä on kasassa viisi sarjapistettä, mutta ne ovat tulleet kolmessa ottelussa. Joukkue kaatoi Mad Maxin ja SoVon: ainoa tappio on tullut sarjaa johtavalle KaDylle. Nuori Kemi-joukkue on parantanut otteitaan liigassa vuosi vuodelta, ja tällä kaudella pohjoisessa tähdätään ihan tosissaan mitalipeleihin. Vastassa leijonilla on äärimmäisen vaarallinen ja taitava joukkue.