Viimeistä viedään - Etelä-Pirkanmaan derby, toinen näytös

Lauantaina Monarilla kiehuu viimeistä kertaa vuonna 2017. Klo 14 vihelletään käytiin kiivas paikallistaisto, kun Leijona Futsal saa vastaansa vihaisen koiralauman naapurikaupungista. Mad Max uhkuu revanssihenkeä kahden viikon takaisen nöyryytyksen jälkeen. Nappasimme haastatteluun Jovan Stankovicin.

Kahden viikon takainen on jo kaukana historiassa. Näin ajattelee ainakin Mad Max, joka matkustaa lauantaina Akaaseen kunnianpalautus mielessään. Murskatappio kotisalissa oli varmasti kova herätys valkeakoskelaisille, ja Monarilla nähdään sisuuntunut vastustaja. Mad Max on kuitenkin aiemmin tällä kaudella jo osoittanut, että se pystyy haastamaan myös liigan kärkijoukkueet. Viime pelin tapaan vierasjoukkue joutuu antamaan tasoitusta jo peliin lähtiessä, kun espanjalainen pelaajavalmentaja Alex on edelleen pelikiellossa. Viime pelissä joukkue joutui uuden paikan eteen Alexin poissaollessa, ja nyt tuo oppi täytyy saada kentälle, sillä helpolla "hullut koirat" eivät tule pääsemään nytkään.

Kotijoukkueena verenhimoinen leijonalauma on valmistautunut paikallistaiston toiseen osaan hyvissä tunnelmissa. Voitto antoi itseluottamusta, ja itse asiassa joukkue purjehtiikin tällä hetkellä neljä ottelun voittoputkessa. Tämä voittoputki toi myös paikan Final Four-turnaukseen helmikuun alkuun, ja se nosti Leijona Futsalin sarjataulukon kolmoseksi. Tuo kolmospaikka - vähintään, halutaan tietysti pitää joulutauolle, joten joukkue lähtee paikallispeliin vastustajan tavoin vain voitto mielessään. Luvassa on varmasti vauhdikas, tapahtumarikas ja viihdyttävä ottelu, kuten aina näiden joukkueiden pelatessa.

Otimme pikahaastatteluun tuttuun tapaan pelaajavalmentaja Jovan Stankovicin, joka pääsi viime pelissä Valkeakoskella avaamaan maali- ja pistetilinsä tämän kauden liigassa. Miehen tervehtyminen pelikuntoon onkin tuonut mukavan piristysruiskeen leijonien peliin.Lauantaina Leijona Futsal-Mad Max siis Monarilla alkaen klo 14:00.