"LeiF on iso perhe, se on parasta" - Leijona Futsalille kahdeksan maukasta jatkosopimusta!

Kuluva kausi on vasta lähestymässä huipennustaan, mutta taustoilla Leijona Futsal on sopinut jo useiden avainpelaajiensa jatkosta myös ensi kaudelle. Kauden 2017-2018 Leijona-ryhmästä on rakentumassa kuluvan kevään tapaan äärimmäisen kilpailukykyinen.

Maalivahtiosastolta jatkosopimuksiin nimensä ovat rustanneet Juho Laine sekä Mikko Ananin. Kenttäpelaajista ensi kauden joukkueeseen kuuluvat ainakin Jukka-Pekka Jyrämö, Yasar Elbeller, Miikka Hurme, Jovan Stankovic, Dusan Milojevic ja Jussi Nyström.

Leijona futsalin johtaja Tero Kivistö kommentoi sopimuksia muikein ilmein.

-Upeampaa tapaa aloittaa kevään tärkeimmät pelit ei voi olla. Meillä on nyt jo todella kova runko kasassa ensi kaudelle, ja neuvottelemme jatkosta myös muiden tämän hetken pelaajien kanssa. Lisäksi tarkoitus on kasvattaa rinkiä hiukan ensi kaudelle, sillä tänä talvena mentiin välillä poissaolojen takia turhan kapealla kokoonpanolla. Uskon, tai oikeastaan tiedänkin, että Monarin hornankattilassa aletaankin kesätreeneissä rakentamaan muutamia täysin uusia sankaritarinoita, Kivistö vihjailee.

Nappasimme tämän hetken jatkosopimuspelaajat pikahaastatteluun.
1. Mikä on tähän asti paras LeiF-kokemuksesi/hetkesi?
2. Mitä henkilökohtaisia tavoitteita sinulla on tulevalle kaudelle tai ylipäätään futsal-urallesi?

(juttu jatkuu kuvan alla)


Jukka-Pekka Jyrämö
- Yksittäisenä hetkenä paras on ollut liiganousu. Muutoin parasta tässä touhussa on monet hienot ihmiset, jotka olen vuosien varrella tavannut futsalin ansiosta.
- Tavoitteenani on kehittyä pelaajana ja antaa näyttöjä ikämiesten valmennusjohdolle.

Yasar Elbeller
- Leijona Futsalin paidassa on tilille kertynyt ensimmäinen ottelu, piste ja maali Futsal-Liigassa. Eivät välttämättä parhaita kokemuksia, mutta ovat jääneet ainakin mieleen.
- Henkilökohtaisia? No tavoite on totta kai kehittää omaa peliä jatkuvasti.

Mikko Ananin
- Näin hienossa organisaatiossahan upeita hetkiä on tullut pienessä ajassa jo paljon. Mutta päällimmäisenä mieleen tulee debyytti LeiF-paidassa, jossa päästiin maalin makuun itsekin ja joukkueena aloitettiin upea kausi ja Tervareiden alamäki.
- No ensinnäkin olisi kiva päästä pelaamaan uran eka ehkä kausi futsalissa. Toinen olisi tietenkin päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja ottaa se ykkösveskan tontti. Helppoahan se ei ole, kun sen verran kova jätkä samasta tontista taistelee. Katsotaan ne henkilökohtaiset tavoitteet sitten, kun ollaan seuran kanssa saavutettu ne itselleni tärkeämmät tavoitteet.

Miikka Hurme
- Kyllä ehkä päällimmäisenä mieleen nousee futsal final four -pelit TV-kameroiden edessä.
- Tavoitteena on oppia koko ajan uutta ja kehittyä futsalpelaajana ja sitä kautta myös auttaa joukkuetta eteenpäin. Maajoukkue kiinnostaa tietysti aina.

Jovan Stankovic
- Olen nauttinut ajasta Suomessa kaikin puolin, kentällä ja kentän ulkopuolella. Pari kohokohtaa voisivat olla suomalainen sauna sekä laivareissu, jonka teimme joukkueen kesken viime kauden päätteeksi.
- Suurin tavoitteeni on päästä pelaamaan ehjä ensi kausi ja olla taas johtava pelaaja. Haluan auttaa seuraa ja joukkuetta olemaan entistä parempi, ja kentän puolella se onnistuu parhaiten.

Dusan Milojevic
- Final fourin hopeamitali oli hieno juttu, koska Leijona Futsalin palkintokaapissa ei mitaleita liikaa vielä ole. Toki kultaisena se olisi ollut vieläkin hienompi.
- On ollut hienoa nähdä suomalaisten pelaajien kehitys tämän kauden aikana. Haluan auttaa heitä ja joukkuetta yleensäkin olla entistä parempi. Taistelemme tänä keväänä realistisesti mitaleista, ja ensi kaudella tulemme olemaan vieläkin kovempia – haluamme olla joukkue, jota vastaan kukaan ei halua pelata!

Jussi Nyström
- Kysy toukokuussa uudestaan! Toistaiseksi yksittäisenä asiana pitää ehkäpä sitten näin trävellerinä nostaa esiin muutaman vuoden takainen Lontoon reissu. Kansainväliset pelit on aina hienoja juttuja. LeiF on iso perhe, se on parasta.
- Tavoite on mestaruus, ei muulla ole väliä. Toki samalla pyritään kehittymään mahdollisimman paljon.

Juho Laine
- Nyt on kyllä vaikea kysymys, kyllähän hienoja hetkiä on monia. Taitaa silti paras olla siltä ajalta kun seura oli vielä KylVe-nimellä, kun noustiin liigaan. LeiF-ajalta on paha nostaa vielä mitään ihan ykköseksi, mutta jos vaikka tänä keväänä tulisi uusi huippuhetki!
- Kyllähän henkilökohtaiset tavoitteet pitää asettaa korkealle. Maajoukkuepaikka on tavoitteissa ja kyllähän se olisi hienoa päästä vaikka ulkomaille kokeilemaan ihan futsalammattilaisen uraa. Mutta mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tapahtuu.