Leijona Futsal on nyt Akaa Futsal

Futsal-Liigassa kolmen vuoden mitaliputkessa seilaava akaalainen Leijona Futsal vaihtaa nimeään kilpailutoiminnassa. Jo heti syyskuun lopussa alkavalla liigakaudella joukkue tunnetaan nimellä Akaa Futsal.

Uuden nimen synty on osa seuran ja Akaan kaupungin yhä syvenevää yhteistyötä. Seuran leijonalogo ja -identiteetti pysyy koskemattomana uudistuksen jälkeen.

- Leijona-brändi on meidän dna:ssa, eikä joukkueen nimen muutos vaikuta siihen. Olimme jo ennen Leijona Futsalin nimeä leijonaperhe, ja olemme sitä jatkossakin, vahvistaa Leijona Futsalin hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)- Akaassa tapahtuu tällä hetkellä paljon hyviä asioita ja tämän voi ajatella olevan meidän tapamme osallistua talkoisiin. Seuramme strategiaan kuuluu paikallisuus, ja haluamme viedä Akaata ja Etelä-Pirkanmaata vahvasti maailmalle. Nimenmuutos osuu tähän enemmän kuin hyvin, Kivistö jatkaa.

Myös Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola on mielissään yhteistyön syvenemisestä.

- Leijona Futsal on mestaruussarjatason joukkueena yksi Akaan ehdoton ylpeyden aihe. Uuden sopimuksen turvin pääsemme kehittämään ja syventämään yhteistyötämme, ja olemme toki todella tyytyväisiä siitä, että seuran nimi vaihtuu vihdoin Akaa Futsaliksi. Tällä on erittäin iso vaikutus Akaan näkyvyydelle alueellisella ja valtakunnallisella tasolla ja uusi nimi helpottaa myös yhteisen markkinointiyhteistyön rakentamista jatkossa, Peltola kommentoi.

Leijona Futsalin liigajoukkueen nimenmuutos astuu voimaan välittömästi. Joukkueen uudella nimellä ei ole olemassa virallisia lyhenteitä, vaan tarpeen tullen joukkueen nimi esimerkiksi sarjataulukoissa lyhennetään muotoon "Akaa".

Lisätietoa:

Tero Kivistö
Hallituksen puheenjohtaja, Leijona Futsal
tero.kivisto@leijonafutsal.fi, 050-4867783

Juha Vedenpää
Viestintä ja media, Leijona Futsal
juha.vedenpaa@leijonafutsal.fi, 050-4872408