KaDy vahvempi Super Cupissa

Hallitseva mestari KaDy oli selvästi viime kevään finaalivastustaja Leijona Futsalia parempi, kun joukkueet kohtasivat Jyväskylän perjantai-illassa. Super Cupin voitto jäi isännille lukemin 5-2 (3-0).

Super Cupissa kohtaavat perinteisesti liigamestari sekä cupin voittaja edelliseltä kaudelta. Koska KaDy voitti keväällä molemmat, se sai vastustajakseen liigan hopeamitalistin Leijona Futsalin.

KaDy oli tässä kohtaa kautta selvästi vieraitaan edellä. Se myllytti jo avausjaksolla lukemiksi 3-0, ja peli päättyi lopulta lukemiin 5-2, kun Leijona Futsalkin onnistui maalinteossa toisen jakson takaa-ajossaan. Maaleista vastasivat Jovan Stankovic sekä Dusan Milojevic.

Jyväskyläläiset ovat kovassa iskussa hyvästä syystä - KaDy pelasi jo elokuun lopussa Mestarien liigan pelejä Euroopassa, ja keskittyvät nyt jo siinä kilpailussa seuraavaan kierrokseen. Kuntohuippu on ollut koko kesän ajoitettuna heti aikaiseen syksyyn, ja se toden totta näkyi myös kentällä.


KaDy oli vahvempi Jyväskylässä

Leijona Futsal jatkaa harjoituskauttaan heti huomenna kotihallissa. Tampereen piirin Liittocupin välierässä vastaan asettuu tuttu kilpakumppani, Tampereen Ilves. Ottelu vihelletään käyntiin Monarilla lauantaina klo 15 ja panoksena on paikka Liittocupin finaaliin ensi viikon lauantaiksi. Leijona Futsal on voittanut Liittocupin kahtena edellisenä syksynä.

Leijonat tänään: Juho Laine VM, Kasper Kangas VM, Dusan Milojevic, Jussi Nyström, Yasar Elbeller, Jovan Stankovic, Tatu Ahonen, Mika Jussila, Miikka Hurme, Petri Jouppi.