Mikko "Roisto" Takala palaa Akaaseen

FC Gepardista vuonna 2006 maailmalle lähtenyt Mikko Takala palaa pitkältä turneeltaan Akaaseen. Sittemmin FC Gepardi sulautui KylVeen, ja KylVestä tuli Leijona Futsal. Nyt on kotiinpaluun aika, kun KaDy-nuttu vaihtuu Leijona-paitaan ainakin tulevaksi kaudeksi.

Takalan kiertueeseen mahtuu paljon menestystä. Mad Maxissa tuli Cupin voitto kaudella 2006-2007, ja useat vuodet KaDyssä puolestaan toivat mitaleita roppakaupalla, kruununa kahden viime kauden mestaruudet. KaDy-vuosien välissä yhden kauden visiitti Ilveksessä toi hopean keväällä 2016. Leijona Futsalin toiminnanjohtaja Jussi Nyström ottaa kokeneen oman kylän pojan mielellään mukaan Leijona-perheeseen.

- Roisto tuo meille tinkimätöntä asennetta, kokemusta voittamisesta ja hän pystyy varmasti auttamaan meitä, kun etsimme taas uusia keinoja parantaa edellisvuodesta. Plussana vielä kotikylän mies, niin varmasti kotiinpaluu on mieleinen myös Monarin katsojille, Nyström pohdiskeli.

Keskeytimme Takalan hurjan kesätreenin puoleksi tunniksi juttutuokiota varten.

Tervetuloa takaisin Akaaseen Roisto, minkälaisia mietteitä Leijona Futsal herättää?
- Kiitos! Leijonasta on kasvanut yksi Suomen ykkösseuroista ja on ollut hieno seurata tätä tarinaa kun seuraa pyörittää ja kehittää tutut hahmot. Liityn hyvillä mielin joukkueen rinkiin.