Leijona Futsal Liittocupin finaaliin

Pre-season alkaa lähestymään loppuaan. Leijona Futsal ja Ilves pelasivat lauantaina Monarilla paikasta Tampereen piirin Liittocupin finaaliin. Kotijoukkue oli parempi maalein 7-2 (3-1) ja näin leijonien pre-season huipentuu finaaliottelulla Mad Maxia vastaan ensi lauantaina Akaassa.

Välieräpelin voittajasta ei lauantaina epäselvyyttä ollut. Kotijoukkue Leijona Futsal hallitsi kenttätapahtumia, ja sillä oli viimeistelyssäkin riittävä terävyys. Jussi Nyström, Jovan Stankovic sekä Dusan Milojevic osuivat kaikki kahdesti. Miikka Hurme puolestaan kertaalleen.

Leijona Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic oli tyytyväinen voittoon.

- Saimme voiton ansiosta vielä yhden hyvän pelin ensi viikonlopulle, joten sikäli oli hieno homma, että klaarattiin peli voitokkaasti. Vielä on paljon työtä tehtävänä ennen liigakauden alkua, mutta joukkueessa on myös kova motivaatio tehdä hommia. Luottavaisin mielin kohti Liittocupin finaalia, Stankovic tarinoi.


Leijona Futsal oli Ilvestä etevämpi lauantaina. Kuva: Leo Hynninen

Tuo finaalipeli pelataan siis ensi lauantaina 22.9. Monitoimihallilla klo 15, ja vastaan asettuu Mad Max, joka kaatoi omassa välierässään PP-70:n vieraskentällä.

Leijonat tänään: Juho Laine VM, Kasper Kangas VM, Dusan Milojevic, Jussi Nyström, Yasar Elbeller, Jovan Stankovic, Tatu Ahonen, Mika Jussila, Miikka Hurme, Petri Jouppi, Aleksi Pirttijoki.