Petri Grönholmista Futsal-Liigan marraskuun pelaaja

Leijona Futsalin Petri Grönholm on valittu Futsal-Liigan marraskuun kuukauden pelaajaksi. Valinnan suoritti Jalkapallon Pelaajayhdistys, eli pelaajat itse.

Grönholm on ollut viime aikoina erinomaisessa iskussa. Tehopisteitä on syntynyt jo yhdekssässä ottelussa peräkkäin, ja tahti tuntuu vain kiihtyvän. Viime pelissä Mad Maxia vastaan mies tykitti tehot 4+1. Viime viikolla puolestaan irtosi maajoukkueen mukana PM-kulta Norjan turnauksessa. Elämänsä parasta futsalia pelaava Grönholm otti muiden liigapelaajien äänestämän palkinnon vastaan nöyränä, ensimmäistä kertaa urallaan.

- Tottakai tuntuu hienolta. Varmaan jotain oikeita asioita on tehty kentällä ja sen ulkopuolella, että on pelaajien ääniä ansainnut. Kiitos heille! Vierellä pelaa toki kovia pelikaveritakin, joten se auttaa omaakin peliä. Jos näitä tulee kuuden vuoden välein, niin edessä on vielä useita, Grönholm naulasi.

Seuraavan kerran Peten voi bongata tositoimissa huomenna Monarilla, kun Mad Max matkustaa Akaaseen. Ottelu käynnistyy tuttuun tapaan klo 14.