GFT vierailee Akaassa huomenna

Futsal-Liigan runkosarja on saapumassa loppusuoralle. Monarin kiihkeässä lauantai-iltapäivässä Leijona Futsal saa vastaansa espoolaisen GFT:n. Kysyimme joukkueen kuulumiset Dusan Milojevicilta.

Sarjassa kuudentena oleva GFT on vuosien varrelta akaalaisille jo erittäin tuttu vastus. Hiukan ailahtelevasti kauden aloittanut espoolaisryhmä on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä - se matkustaa Pirkanmaalle kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen suurimpina tähtinä häärivät maajoukkuemaalivahti Antti Koivumäki sekä kaikkien aikojen suomalainen futsalpelaaja Panu Autio, joilla molemmilla on kokemusta lajista myös ulkomaisilta ammattikentiltä. GFT:n vahvuus on kutienkin toisaalta myös laaja ja laadukas kokoonpano.

Mutta on sitä laatua myös kotijoukkueella. Viimeisestä kymmenestä pelistä Leijona Futsal on napannut yhdeksän voittoa. Viimeisin niistä oli erityisen maukas, kun viime viikonloppuna Sievi kaatui Pohjanmaalla komeasti lukemin 4-8. Pienistä terveysmurheista huolimatta kotijoukkue saanee lauantaina taas iskukykyisen kokoonpanon jalkeille, ja kevättä kohden mennessä sairastuvan pitäisi tyhjentyä jatkossa vielä lisää.

Kysyimme tuoreet kuulumiset leijonien serbivahvistus Dusan Milojevicilta.

Lauantaina Leijona Futsal-GFT Monarilla alkaen klo 14:00.