Finaalit käyntiin keskiviikkona

Futsal-Liigan finaalisarja vihelletään käyntiin Jyväskylässä keskiviikkoiltana klo 19. Nappasimme haastatteluun pelaajavalmentaja Jovan Stankovicin.

Futsal-Liigan puolivälierät ja välierät olivat tänä vuonna yhtä Leijona Futsalin voittokulkua. Puolivälierissä kaatui JoSePa voitoin 3-0, ja samat lukemat olivat myös välierissä GFT:tä vastaan. KaDy kaatoi omassa puolivälieräsarjassaan Mad Maxin 3-0 ja välierissä puolestaan kaatui SoVo lukemin 3-1.

Joukkueet lähtevät finaalisarjaan siis hyvässä vireessä. KaDy oli kovassa vireessä koko runkosarjakauden, sillä se oli runkosarjan ykkönen ja sitä kautta sai myös kotiedun finaalisarjaan. Leijona Futsal jäi kuitenkin vain niukasti kakkoseksi, ja lähtee tosissaan haastamaan viime kaudella Iittalassa mestaruutta juhlineen jyväskyläläisjoukkueen.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat kahdesti. Syyskierroksella Jyväskylässä KaDy oli parempi maalein 2-1, ja joulukuussa Akaassa puolestaan lukemin 5-1. Leijona Futsal sai kuitenkin uskoa omaan tekemiseensä helmikuun Cup-viikonlopusta, jossa se kaatoi KaDyn rankkarikisan jälkeen.

Leijonan pelaajavalmentaja Jovan Stankovic avasi hiukan omia ajatuksiaan finaalien alla.

Minkälaiset fiilikset GFT-sarjasta jäi taskuun?
- Vastustaja oli tuttu, ja teimme lisäksi paljon videoanalyysiä vastustajasta. Valmistauduimme hyvin ja pelisuunnitelmamme toimi juuri niin kun pitikin. 3-0 saattaa näyttää helpolta, mutta voitot tulivat kovan työn jälkeen ja myös vastustaja oli varsinkin viimemeisessä pelissä lähellä voittoa. Hyvät fiilikset tietysti siitä, että saimme heti sarjan poikki ja pääsimme huilaamaan kovaa finaalisarjaa varten.