Myös Mika Jussila jatkaa Leijona-paidassa

Runkosarjassa 22 ottelussa 25 tehopistettä (15+10) iskenyt Mika Jussila on solminut Leijona Futsalin kanssa yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Aikanaan Kylmäkosken Veikkoja liigaan nostamassa ollut Jussila palasi seuraan viime kaudeksi. Mies lunastikin kauden aikana paikkansa pelaavassa kokoonpanossa, ja vastuu sekä pistetahti kasvoi tasaisesti kevättä kohden. Mieleen jäi esimerkiksi neljännessä välierässä historiallisen finaalipaikan ratkaisseet maalit Monarin keväthuumassa. Jatkosopimuksen myötä rooli tuskin tulee ainakaan pienenemään. Nettitoimitus tavoitti Leijona Futsalin kiireisen toiminnanjohtaja Jussi Nyströmin antamaan lyhyet kommentit tästäkin sopimuksesta.

- Jusis oli ehdottomasti yksi viime kauden huikeimmista kasvutarinoista. Hän tuli uutena joukkueeseen, mutta pystyi taistelemaan oman paikkansa kovan työn kautta, ja loppukaudesta olisi ollut jo vaikea kuvitella joukkuettamme ilmankaan. Erikoisosaamista löytyy aivan huipputasolle jo nyt, ja kokonaisvaltaisessa pelaamisessa Jusis menee myös koko ajan eteenpäin. Tosi tärkeä lenkki tässä ryhmässä ja mahtavaa, että monista vaihtoehdoistaan valitsi edelleen meidät, Nyström iloitsee.

Tuttuun tyyliin annoimme myös puheenvuoron pelurille itselleen.

Mr Jussila, miten niputtaisit menneen kauden henkilökohtaisesti ja joukkueena?
- Joukkueena menimme koko ajan tasaisesti eteenpäin, ja olimme pudotuspeleissä parhaimmillamme. Itselläni alkukausi oli todella haastava. Uusi joukkue, uusi valmennus ja pelitapa sekä kesällä tullut nilkkavamma toivat paljon haasteita, mutta onnekseni näytönpaikan saatuani onnistuin sen käyttämään ja vastuu kasvoi koko ajan mukavasti.