Jirka Järvi Leijona Futsaliin siirtyvän FC Gepardin pelaajavalmentajaksi

Valkeakosken Mad Maxista takaisin Akaaseen siirtyvä Jirka Järvi on nimetty Leijona Futsalin 2.divisioonassa pelaavan joukkueen pelaajavalmentajaksi. Pitkän kokemuksen Futsal-liigasta ja ?ykkösestä omaava Järvi palaa näin ollen muutaman vuoden tauon jälkeen mukaan akaalaiseen futsaliin. Järvi ottaa joukkueen vetovastuun, mutta hyvää taustatukea hän tulee saamaan myös edustusjoukkueen päävalmentaja Nenad Veljkovicilta.

Vielä kesken oleva joukkuesiirto on laitettu vireille ja näin ollen aiemmin Toijalan Valppaan alla pelannut FC Gepardi on siis tulevana talvena osa Leijona-laumaa. Leijona Futsalin urheilujohtaja Tero Kivistö valoitti hieman myös Gepardin tulevan kauden näkymiä. - "Kakkosporukassa tulee pelaamaan pääasiassa vain Akaalaisia pelaajia ja toivon uusien nuorien lupausten lunastavan paikkansa pelaavasta kokoonpanosta heti syyskaudesta. Edustuksen ja kakkosporukan yhteistyöllä on myös suuri merkitys tulevalla kaudella. Kakkosdivariporukan kärki tulee kuulumaan liigaporukan harjoitusrinkiin ja toisaalta liigassa vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat tulevat hakemaan pelituntumaa kakkosdivarista", Kivistö avasi joukkueiden välistä suhdetta.

Kivistö ei peitellyt tyytyväisyyttään Järven sopimukseen: "On hienoa saada ikinuori sotaratsu takaisin kotiin edistämään Akaalaisen futsalin nousua. Jirka tuo pelaajana valtavan lisän tähän joukkueeseen ja samalla pystyy valmentajan roolissa jakamaan tietotaitoa nuoremmille kavereille".

Viime kaudet Mad Maxissa futsal-liigaa tahkonnut Järvi edusti KylVeä viimeksi futsal-parketeilla kaudella 2010-2011, jolloin I-divisioonassa syntyi 13 ottelussa tehot 6+8. Nettitoimitus tavoitti miehen kesäkiireiden keskeltä kommentoimaan siirtoaan:

-"Hyvillä mielin palaan Akaaseen. Ei oikein löytynyt aikaa enää käydä jopa viiteen tapahtumaan viikossa, mutta halusin kuitenkin pelata futsalia. Kakkosdivari tuntui tähän oivalta vaihtoehdolta. Lähdemme siitä, että kakkosjoukkueen ensisijainen tavoite on palvella ykkösjoukkuetta kaikin tavoin. Säilyminen sarjassa on tietenkin minimitavoite, mutta jokaista peliä lähdetään voittamaan."