Arvaji innokkaana kotiavaukseen

Lauantain kotipeliä odotellaan paitsi yleisön puolella, myös joukkueen puolella vesi kielellä. Nappasimme pikahaastatteluun Drazen Arvajin, serbialaisen version Leijona-legenda Jussi Oksasta.

Lauantaina se siis alkaa. Klo 14 Monarilla heitetään pallo peliin ja vastakkain Leijona Futsal sekä Ilves FS Akatemia. Kotiyleisö pääsee näkemään useita uusia pelaajia, kuten serbialaisen Drazen Arvajin. Isokokoista target-pelaajaa onkin jo Toijalan torikahviloissa rinnastettu Leijona-leganda Jussi Oksaan, mutta kotimaisen version saavutuksiin Arvajilla on vielä pitkä matka.


Jovan Stankovic vahtii että Arvaji hoitaa myös käsipäivän kunnialla

Drazen, mikä meininki muutama päivä ennen ekaa matsia?
- Meininkin on hjuva! Tässä on nyt pari viikkoa tutustuttu Suomeen ja hienosti on mennyt. Täällä on kaikki täysin erilaista kuin Serbiassa. Mutta ihmiset ovat ystävällisiä ja kaikki haluavat auttaa, joten olen viihtynyt loistavasti.

Miltä uusi joukkue vaikuttaa ja millä mielin lauantaihin?
- Joukkue on täynnä hienoja ihmisiä ja olen nauttinyt täysin palkein joka treenistä. Ollaan vedetty aika lujaa ja pidetty palloa kopissa tässä, joten on hienoa päästä vihdoin pelaamaan kunnolla. Ensimmäinen peli on tietysti ensimmäinen peli, joten sen kummempia odotuksia itsellä ei ole. Nyt lähdetään todenteolla rakentamaan yhteispeliä joukkueen kesken ja matka on tietysti pitkä kevääseen.

Leijona Futsal - Ilves FS Akatemia, Monarilla lauantaina 19.9. klo 14!