Sunnuntaina pelataan pokaalista

Pre-season täydentyy Leijona Futsalin osalta sunnuntaina, kun joukkue pelaa kenraaliharjoituksensa liiga-avausta varten. Ottelu pelataan Tampereella Tesoman uudessa Palloiluhallissa, ja vastassa Liittocupin finaalin nimellä kulkevassa pelissä on PP-70.

Toistaiseksi Leijonilla on treenipeleistä kasassa neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tasapeli. Niin MuSa, PJK kuin Ilveskin ovat kaatuneet, ja FC Rauman kanssa pelattiin tasan. Sunnuntain jälkeen seuraavan kerran pelipaita puetaankin sitten Kemissä lauantaina 1.10. liigan avauspelin myötä. Sunnuntain peli käynnistyy klo 15 ja siihen on vapaa pääsy, joten se on samalla myös oiva tilaisuus päästä tsekkaamaan niin Leijona Futsalin kuin PP-70:nkin pelikunto kauden kynnyksellä.

Nappasimme pikahaastatteluun Leijona Futsalin päävalmentajan Matti Anttosen.

Mitenkäs se kauteen valmistautuminen on joukkueelta kokonaisuudessaan sujunut?
- Preseason on kokonaisuutena sujunut hyvin. Olemme harjoitelleet menneet viikot tavoitteellisesti ja nousujohteisesti ja tulosta on syntynyt. Pelillisesti olemme lähestymässä preseasonin tavoitteitamme ja mikä tärkeintä, joukkueen yhteishenki on menneiden viikkojen aikana vain parantunut.

Liittocupin finaalin jälkeen sarjan alkuun on aikaa enää kaksi viikkoa. Minkälaisia asioita tuon ajanjakson aikana halutaan vielä kehittää?
- Viime viikot olemme käyneet läpi puolustuspeliämme perinpohjaisesti ja seuraavien kahden viikon tavoitteena on parantaa peliämme kokonaisvaltaisesti. Reagointi tilanteiden vaihdoksiin ja pelitemmon kasvattaminen tulevat olemaan avainasemassa.

Minkälaista peliä odotat sunnuntailta? Joko sairastupaa saadaan tyhjemmäksi?
- PP-70 on esittänyt pirteää peliä ja on profiloitunut vaaralliseksi vastaiskujoukkueeksi. Ottelu tulee olemaan hyvä testi joukkueellemme reagointinopeuden kannalta. Henri Ojala ja Tomi Kohonen ovat aloittaneet täysipainoisen harjoittelun tällä viikolla ja saattavat tehdä sunnuntaina kauden debyyttinsä. Myös Jovan Stankovic alkaa lähestymään pelikuntoa, mutta hänen tilanteensa katsotaan tarkemmin sunnuntaina.

Leijona Futsal-PP-70 su 18.9. klo 15:00 Tampereella Tesoman uudessa Palloiluhallissa!