Tuomas Kallioinen jatkaa Leijona-organisaatiossa

Yksi Suomen menestyksekkäimmistä maalivahdeista, Tuomas Kallioinen, jatkaa tulevallakin kaudella Leijona-perheessä. Tarkoitus on kuitenkin jättää pelihommia vähemmälle ja panostaa enemmän valmennuspuuhiin.

Leijona Futsalin toiminnanjohtaja Jussi Nyström on tyytyväinen, että viiden SM-kullan Kallioisen, 34, tietotaito saadaan pidettyä organisaation sisällä.

- Meillä on tulevalla kaudella aivan loistava tilanne, kun saimme nuoren Kasper Kankaan haastamaan Laineen Juhoa maalivahtirintamalla. Toisaalta jos tulee esimerkiksi loukkaantumisia, meillä on varalla nyt myös aivan liigan huipputason kaveri. Todella mahtava juttu, että Tuoppi sitoutui organisaatioon ja uskon, että esimerkiksi Kasper uutena kaverina pääsee nyt huippuluokan valmennukseen ja paikkaan kehittymään, Nyström iloitsee leijonien maalivahtirintaman tilannetta.

Kaappasimme myös Kallioisen itsensä antamaan muutaman terävän kommentin.

Minkälaisia mietteitä jäi päällimmäisenä mieleen Leijona Futsalin kaudesta 2017-2018?
- Viime kesänä oli mukava tulla joukkueeseen, kun oli selvästi nähtävissä, että menestyksen nälkää joukkueessa on. Peliesitykset paranivat kauden edetessä ja joukkue pelasi parhaita pelejään juuri keväällä. Suurimmalle osalle pelaajista oli ensimmäiset finaalit kyseessä ja eka finaalipeli menikin hieman opetellessa. Sen jälkeen kovat väännöt lopuissa peleissä. Tällä kertaa hopeainen mitali kaulaan. Se on hieno saavutus.