Miikka Hurmeen ja Leijona Futsalin tiet eroavat

Viimeiset neljä vuotta Akaassa hurmannut Miikka Hurme ja Leijona Futsal ovat purkaneet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.

PS Villasta Hyvinkäältä kaudeksi 2015-2016 siirtynyt Hurme puki Leijona-paidan ylleen yhteensä 115 ottelussa. Tehopisteitä kertyi hurjat 65+45=110 ja mies murtautui myös futsalmaajoukkueen rinkiin.

Ainakin tulevan kauden ajan Hurme aikoo vetää happea liigatason futsalista. Toiminnanjohtaja Jussi Nyström kommentoi uutista kaksijakoisilla fiiliksillä.

- Menetämme yhden tärkeimmistä pelaajistamme ja persoonistamme, eikä pelkästään kentällä vaan myös kentän ulkopuolella. Ymmärrän kuitenkin Bobin päätöksen täysin ja Leijona-perhe seisoo täysillä sen takana. Me kaikki tiedämme, kuinka iso leijonasydän hänelle ehti kasvaa. Toivottavasti Hyvinkään mies ehtii kannustamaan joukkuetta Monarille tulevalla kaudella, sillä nyt on uusien sankaritarinoiden aika ja uusien kasvojen aika kantaa vastuuta kentän puolella, Nyström aprikoi.

Golfkentältä tavoitettu Hurme ehti myös kertomaan omat fiiliksensä asiasta.

Minkälaiset asiat päätöksen taustalta löytyvät?
- Jouduin tekemään päätöksen niinkin yksinkertaisesta syystä kuin ajanpuute. Perheen, työn sekä kulkemisen Hyvinkäältä Toijalaan yhteen sovittamisesta tuli aikalailla mahdotonta. Päätös oli raskas tehdä ja haikein mielin joudun jättäämään Leijona-perheen, josta tuli näinä vuosina minulle todella iso osa elämää.