Panu Aution GFT vierailee Monarilla lauantaina

PJK:n sunnuntaina kaatanut Leijona Futsal palaa lauantaina kotiparketille, kun espoolainen GFT vierailee Monarilla. Ottelu käynnistyy tuttuun tapaan klo 14.

Kaikista Futsal-Liigan joukkueista LeiF on kohdannut juuri GFT:n useimmin. Tämä johtuu joukkueiden yhteisestä playoff-historiasta - Leijona Futsalin neljästä pääsarjakaudesta kaksi on päättynyt puolivälierissä Espoossa. Viime kaudella runkosarjassa kohdattiin kaksi kertaa. Espoossa GFT oli parempi jatkoajan jälkeen maalein 4-3, Akaassa puolestaan LeiF jo varsinaisen peliajan jälkeen lukemin 6-4. Tasaista peliä odotellaan nytkin, kun Panu Aution ja Miika Hosion kaltaisten maajoukkuetähtien johtama GFT vierailee Akaassa.

Leijona Futsalin päävalmentaja Matti Anttonen, Minkälaiset fiilikset jäi PJK-pelistä - mihin peli mielestäsi ratkesi?
- Olemme koko kauden ajan kasvattaneet joukkueemme pelirutiinia yhä korkeammalle ja PJK ottelu oli jatkumoa alkukauden hyviin esityksiin. Jos haluamme taistella kärkisijoista, on näistä otteluista otettava pisteet kotiin ja siihen riitti tällä kertaa rutiinisuorituksemme. Rinkimme on laaja on on hienoa nähdä yhä uusien pelaajien nousevan ratkaisijarooliin. Pete (Petri Grönholm) oli heti alkuminuuteista lähtien liekeissä ja kuittasi vireensä PJK:ta vastaan avausmaalilla. Myös Yasun (Yasar Elbeller) maali toisella puoliajalla toi lisää laajutta ratkaisijarintamalle. Maaliin pohjatyötä oli tekemässä myös hyvin koko kauden harjoitellut Aleksi Pirttijoki.

Alkukausi on sujunut tuloksellisesti erinomaisesti. Miltä tulosten takana näyttää päävalmentajan silmin?
- Hyvä ja tavoitteellinen treenaaminen tuo hyviä tuloksia myös sarjataulukon puolelle. Koko joukkueemme pelaajia ja taustoja myöten on sitoutunut erinomaisesti meneillään olevaan kauteen ja tekeminen ensimmäisistä treeneistä asti on ollut ammattimaista, mikä on luonut mainiot olosuhteet pelaajien ja joukkuepelin kehittämiseksi. Pelimme on parantunut kovan treenaamisen kautta osa-alue kerrallaan ja samalla polulla jatkamme yhä eteenpäin.