PS Villa palaa Monarille

Leijona Futsalin kalenterivuosi 2014 päättyy pelien osalta lauantaina. Kotiotteluun Toijalaan saapuu vieraaksi PS Villa Hyvinkäältä, joka nousi Liigaan täksi kaudeksi. Historian lehdet havisevat taas, kuten havisivat myös viimeksi kun Villa vieraili Akaassa.

Se edellinen vierailu tapahtui kaksi ja puoli vuotta sitten ykkösdivarissa. Kyseisen pelin Leijona Futsal (silloinen KylVe) voitti maalein 3-2 ja juuri tuossa pelissä varmistui nousu Futsal-Liigaan.

Tällä kertaa Leijona Futsal on ennätysmäisessä voittoputkessa, jossa myös Villa pääsee näyttelemään osaa. Joko putken päättäjänä, tai sen jatkajana. Joka tapauksessa LeiF:llä on peräkkäisiä voittoja kasassa ennen lauantain ottelua jo neljä, ja Futsal Cup mukaanlukien viisi. Voittoja kaivataan kovasti kuitenkin edelleen, sillä sarjasijoitus on viides ja kotietu maistuisi varmasti kevään pudotuspeleissä.

Sarjanousija PS Villa on sarjataulukossa sijalla kymmenen, takanaan vain Mad Max ja PP-70. Ykkösen ja liigan ero on siis toistaiseksi osoittautunut haastavaksi hyvinkääläisille, mutta taitava joukkue pystyy hyvänä päivänä haastamaan minkä tahansa liigajoukkueen, kuten esimerkiksi voitot SoVosta ja Mad Maxista sekä niukka 1-0 -tappio Ilvekselle osoittavat.

Lauantain jälkipelit pelataan ottelun jälkeen tuttuun tyyliin Ravintola Kruunassa & Klaavassa. Tervetuloa viettämään laatuaikaa Monarille, peli alkaa klo 15 ja parhaat katsomopaikat varataan jo reilusti ennen sitä!