Lauantaina Pohjanmaalle

Liiga jatkuu lauantaina vierasottelulla, kun Leijona Futsal matkustaa Vaasaan Ruutupaitojen vieraaksi. Sarjapisteet kelpaisivat molemmille joukkueille.

Sarjajumboksi valahtanut Ruutupaidat etsii kevätkiriä leijonien kustannuksella lauantaina, kun ottelu klo 16 vihelletään käyntiin Vaasassa. Kotijoukkue on esiintynyt tällä kaudella ailahtelevasti, mutta se ei suinkaan ole niin huono joukkue, mitä sarjataulukko kertoo. Muutama viime hetken sulaminen on maksanut pisteitä, ja ilman niitä sarjasijoituskin olisi ihan toinen. Erityisesti pienessä kotihallissaan Ruutupaidat pystyy voittamaan ihan kenet tahansa.

Vierasjoukkue Leijona Futsal lähtee Vaasaan hiukan siipirikkoisena. Dusan Milojevic on sivussa pelikiellon takia, Kim Lingman on lainalla Mad Maxissa, Petri Jouppi on vielä pitkään sivussa, eikä Jirka Järvikään taida ehtiä pelikuntoon tähän otteluun. Maalivahtiosastolta sivussa on edelleen Tuomas Kallioinen, jota tuurasi jo viime pelissä Tuomas Arvonen. Leijona-luotsi Jovan Stankovic ei poissaoloja säikähdä.

- Saamme erittäin hyvän nipun kasaan edelleen, ja lähdemme reissun päälle vain voitto mielessä. Valmistautuminen ei tietysti ole nyt ihan optimaalista, mutta toisaalta tässä tulee taas tietyille pelaajille hyvää näytönpaikkaa, kun rooli kasvaa poissaolojen myötä. Nyt vaan hiotaan loppuviikon treeneissä pienet asiat kuntoon ja lähdetään parantamaan Ilves-pelistä. Hyvä oma tekeminen on nyt tärkeintä ja se palvelee koko loppukevättä, Stankovic analysoi.

Ilves katkaisi viime lauantaina kuuden ottelun voittoputken, joten nopea paluu voittokantaan olisi mukava jatko tammikuulle. Kotihalliin palataan taas ensi viikolla, kun la 27.1. Monarilla vierailee Riemu Jyväskylästä.