LeiF kiinnitti kaksi nuorta lupausta

Leijona Futsalin joukkueenrakennus tulevalle kaudelle jatkuu täydellä höyryllä. Nyt kaksi akaalaista lupaavaa nuorta futsalistaa kirjoitti nimen sopimuspaperiin. Aleksi Pirttijoki, 18, saikin ensimmäiset liigaminuuttinsa Monarilla jo viime kaudella. Petri Jouppi, 16, puolestaan siirtyy leijonapaitaan paikallisvastus Mad Maxista.

Nettitoimitus tavoitti Leijona Futsalin johtoportaasta Juha Vedenpään kommentoimaan tuoreita sopimuksia.

- Nuorissa on tulevaisuus, ja tässä on kaksi erittäin motivoitunutta nuorta miestä ja vieläpä oman kylän poikia. On hienoa, että he valitsivat Leijona Futsalin organisaation ja uskovat, että se on heille paras paikka kehittyä kohti Suomen huippua. Molemmat tulevat olemaan iso osa meidän tulevaisuutta, mutta en näe mitään syytä, miksi eivät pystyisi nappaamaan peliaikaa jo tulevalla kaudella, Vedenpää kommentoi.

Pirttijoki on siis tuttu Leijona Futsalin paidasta jo viime kaudella. Hän ehti pelaamaan seitsemässä liigapelissä ja saalistamaan yhden syöttöpisteen, ennen kuin kausi päättyi loukkaantumiseen. Nyt edessä on siis uusi alku joukkueen kanssa pienen tauon jälkeen.


Jouppi siirtyy Leijona-paitaan naapurikaupungin ylpeydestä Mad Maxista. Siellä viime kaudella Futsal-Ykkösessä hän teki muun muassa ensimmäisen Max-maalin 2000-luvulla syntyneenä pelaajana. Nyt tie vie oman asuinkaupungin joukkueeseen.