GFT vierailee Akaassa lauantaina

Harjoituskauden viimeinen ottelu pelataan lauantaina kotihallissa. Vastaan asettuu tuttu vastus Espoosta, kun GFT matkustaa Pirkanmaalle.

Akaa Futsalin pre-season on sujunut toistaiseksi voitokkaasti. Super Cupissa haettiin hieno voitto Jyväskylästä, Mad Max kaatui Valkeakoskella, ja viime viikonloppuna myös FC Rauma joutui tunnustamaan leijonapaidat paremmikseen.

Lauantaina kyseessä on siis kenraaliharjoitus ensi viikolla alkavaan Futsal-Liigaan. Akaa Futsalin avauspeli pelataan sunnuntaina 29.9., jolloin hallitseva mestari KaDy haastaa viime kauden finaalivastustajansa Monarilla.

Yksi harjoituskauden pirteimpiä akaalaispelaajia on ollut Tero Intala, joka siirtyi Akaaseen nimenomaan KaDystä. Nappasimme Intalan haastatteluun kesken kiireisen treeniviikon.

Miten olet mielestäsi päässyt joukkueeseen sisään alkukauden aikana?
- Mielestäni päässyt joukkueeseen sisään tosi hyvin näin lyhyessä ajassa. On ollut kiva pelata ja on jo jonkin verran löytynyt yhteistä säveltä kentän puolella.

Minkälaista peliä odotat lauantain GFT-ottelusta?
- GFT on hyvä futsal-joukkue ja varmasti tulee preseasonin kovin harjoitusmatsi, jossa varmasti jo lähennellään liigan pelitempoa ja taktisia vaatimuksia. Meidän täytyy parantaa omaa peliä ja keskittyä omaan tekemiseen.

Minkälaisiin asioihin treeneissä keskitytään eniten juuri nyt kun liiga-avaus on enää reilun viikon päässä?
- Treeneissä on keskitytty enemmän lähinnä taktisiin asioihin ja yhteispelin hiomiseen näin lähellä kauden alkua.

Mitä joukkueita pidät liigan mitalisuosikkeina?
- Varmasti KaDy on taas suurimpia mestarisuosikkeja taas vaikka joukkue on taas muuttunut. KaDyn lisäksi kokeneet GFT ja Sovo ovat vahvoja ensi kaudella. Mustina hevosina sitten pohjoisen joukkueet ToPV ja Kemi, jotka tehneet kovia vahvistuksia.